Stoiximan Super League

Διπλός έλεγχος στην Τούμπα

Τον επιβεβλημένο έλεγχο της Τούμπας για την καταλληλότητα να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ στο Europa League, πραγματοποίησε την Τρίτη η UEFA. Αυτή ήταν η τρίτη «επίσκεψη» ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην έδρα του «Δικέφαλου του Βορρά». Η διαφορά πλέον είναι στην αρμοδιότητά περνά και ο έλεγχος σε ό,τι έχει να κάνει την τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεων.

Τον επιβεβλημένο έλεγχο της Τούμπας για την καταλληλότητα να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ στο Europa League, πραγματοποίησε την Τρίτη η UEFA.

Αυτή ήταν η τρίτη «επίσκεψη» ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην έδρα του «Δικέφαλου του Βορρά». Η διαφορά πλέον είναι ότι στην αρμοδιότητά περνά και ο έλεγχος σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεων.

Οι δύο απεσταλμένοι της UEFA ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους από τον διευθυντή της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση και συνάντησαν ικανοποιητικές συνθήκες.

* Λιγότερη… δουλειά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είχαν την Τρίτη στην ΠΑΕ όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Πάντως με τα 171 που δόθηκαν σήμερα, ο συνολικός αριθμός ανέβηκε στα 5.375.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x