Stoiximan Super League

Μετοχή με ένα ευρώ

Τιμή μετοχής ένα ευρώ αναμένεται να ορίσουν οι μέτοχοι στην αυριανή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα προκηρυχτεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μην χρειαστεί έγκριση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, ώστε να γίνει άμεσα η διαδικασία, ενώ ακολούθως κι αναλόγως με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, θα μπορεί νέα γενική συνέλευση να ορίσει ΔΣ με πρόσωπα της επιλογής του Θωμά Μαύρου.

Τιμή μετοχής ένα ευρώ αναμένεται να ορίσουν οι μέτοχοι στην αυριανή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θα προκηρυχτεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μην χρειαστεί έγκριση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, ώστε να γίνει άμεσα η διαδικασία, ενώ ακολούθως κι αναλόγως με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, θα μπορεί νέα γενική συνέλευση να ορίσει ΔΣ με πρόσωπα της επιλογής του Θωμά Μαύρου.

Από το αν συγκεντρωθεί το ποσό, θα φανεί αν ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος των υποχρεώσεων της ομάδας, σε μία περίοδο με ελάχιστα έσοδα και πολλά χρέη.

Σε ό,τι αφορά στο ΔΣ, αναμένεται να παραταθεί η θητεία του τωρινού σχήματος, αφού υπάρχουν κρίσιμες υποθέσεις σε εξέλιξη και τις χειρίζεται εδώ και καιρό ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x