Stoiximan Super League

Όλα δείχνουν… deal!

Χαράς Ευαγγέλια για τους οπαδούς της ΑΕΚ! Ο Κιθ Χάρις -μιλώντας αποκλειστικά στην SPORTDAY- τους δίνει έναν λόγο για να αισιοδοξούν. «Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο», ανέφερε ο Άγγλος τραπεζίτης σε τηλεφωνική επικοινωνία κάτι που αποδεικνύει και τις προθέσεις του για το τελικό deal και την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Χαράς Ευαγγέλια για τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Ο Κιθ Χάρις -μιλώντας αποκλειστικά στην SPORTDAY- τους δίνει έναν λόγο για να αισιοδοξούν.

«Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο», ανέφερε ο Άγγλος τραπεζίτης σε τηλεφωνική επικοινωνία κάτι που αποδεικνύει και τις προθέσεις του για το τελικό deal και την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Καταλαβαίνω τον λόγο του τηλεφωνήματός σας. Θέλετε να μάθετε για την ΑΕΚ» και συνέχισε:

«Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη», τόνισε ο Κιθ Χάρις και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως τα πούμε σύντομα και από κοντά», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιθ Χάρις θα είναι στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες με σκοπό να βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Άρη και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της Ένωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x