Stoiximan Super League

«Το επόμενο γκολ αφιερωμένο…»

Η μεταγραφή του ήταν «θρίλερ». Οι συνθήκες που συνάντησε στην ΑΕΚ εξαιρετικές. Ο Δημήτρης Ανάκογλου ωστόσο δεν θα μπορούσε να μη σταθεί παραπάνω στο μεγαλείο του πιτσιρικά που «τον έφερε» στην «Ένωση»

Οι τέσσερις παίκτες που επισκέφθηκαν την Τετάρτη τον μικρό «ήρωα» της φετινής ΑΕΚ έφυγαν συγκινημένοι από το σπίτι του.

Πόσω μάλλον εκείνος για τον οποίο έγινε η πρωτοφανής χειρονομία του: Ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Μιλώντας λοιπόν στη NOVA, ο νεαρός χαφ χαρακτήρισε «μεγάλη και ανθρώπινη» την κίνηση της οικογένειας του μικρού να συνεισφέρει στη μεταγραφή του.

Κι αφού επανέλαβε αυτό που είπαν και στον ίδιο -ότι τον περιμένουν γρήγορα στο γήπεδο- τόνισε πως είναι δεδομένο το πού θα αφιερωθεί το επόμενο γκολ που θα πετύχει η ΑΕΚ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ανάκογλου

Για τις συνθήκες που συνάντησε στην ΑΕΚ: «Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα κι αυτό είναι πολύ καλό για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται σε μια τέτοια ομάδα. Το θέμα τελείωσε όπως ήθελα να τελειώσει, αλλά τώρα αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά. Να προσαρμοστώ με τους συμπαίκτες μου, με τους προπονητές και να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ».

Για το «θρίλερ» της μεταγραφής του: «Με τον μάνατζέρ μου πήγαμε να συζητήσουμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχαμε μια πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ κι έτσι κατέληξα σ' αυτή. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα βρήκαμε. Η προταση της ΑΕΚ ήταν καλύτερη, οι άνθρωποι της ομάδας ενδιαφέρθηκαν περισσότερο και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ.

Είχαμε μιλήσει και πριν, είχε γίνει η πρόταση, αλλά η τελεσίδικη απόφαση πάρθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα, επειδή είναι το πιο σημαντικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή. Είναι εύκολο να πας σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά το δύσκολο είναι καθιερωθείς»
.

Για τον νεαρό οπαδό που βοήθησε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είναι συγκινητική ιστορία. Είναι πολύ μεγάλο και ανθρώπινο αυτό που έκανε. Εμένα με τιμάει προσωπικά γιατί έτυχε να γίνει για τη δική μου μεταγραφή. Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος έδειξε πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και πραγματικά του αξίζουν τα καλύτερα.

Πήγαμε σπίτι του και τους είπαμε να έχουν κουράγιο και φυσικά θα περιμένουμε το παιδί να έρθει στο γηπεδο. Κι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου θα του αφιερώσουμε το επόμενο γκολ».


Για το ματς με την Κέρκυρα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς γιατί είναι πολύτιμοι και για να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα ώστε να ανέβουμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Δεν υπάρχει κάτι που να φοβόμαστε, απλά το ματς είναι ζωής και θανάτου και για την Κέρκυρα. Θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αλλά αυτό θα κάνουμε κι εμείς. Σε κάθε αλλαγή προπονητή κάποιες ομάδες εμφανίζονται καλύτερες, ενώ άλλες χειρότερες. Αυτό θα το δούμε στο παιχνίδι της Κυριακής»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x