Stoiximan Super League

Αντύπας: «Ενισχύσεις για Ολυμπιακό στην Αυστρία - Υπάρχει και άλλο όνομα για φορ»

Ο Ηρακλής Αντύπας περιμένει μετά τους Ιμπόρα και Κίνι νέες προσθήκες για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία.

Εν αναμονή της άφιξης σήμερα των Ιμπόρα και Κίνι, ο Ολυμπιακός θα έχει σύντομα κι άλλες ενισχύσεις, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από την Αυστρία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας ο Ηρακλής Αντύπας.

«Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα τον Ιμπόρα και τον Κίνι, αλλά σύντομα φαίνεται πως θα έρθουν και άλλοι παίκτες στην προετοιμασία. Η ομάδα φαίνεται πως είναι κοντά σε στόπερ και φορ. Ο Μάρκος Αντρέ είναι ο βασικός στόχος στην επίθεση, αλλά καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να ‘παίζει’ κι ένα ακόμη όνομα που δεν έχει βγει στην επιφάνεια», ανέφερε.

Όσο για τις εντυπώσεις από το φιλικό με την Σλοβάτσκο; «Για πρώτο φιλικό ο Ολυμπιακός άφησε καλά μηνύματα για τη δουλειά που κάνει ο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός δουλεύει πολύ σε λεπτομέρειες μαζί με τους συνεργάτες του, επιμένει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Θα τον δεις να επισημαίνει πράγματα ακόμη και σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, για να γίνονται όλα όπως πρέπει και να καταλαβαίνουν απόλυτα οι παίκτες του τι ζητά από αυτούς. Αυτό που θέλει είναι η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στα προκριματικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x