Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Μια μέρα γεμάτη καινοτομία στην OPAP Arena»

Τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της OPAP Arena, όπου έχει χρησιμοποιηθεί υλικό της «Schneider Electric», είχαν συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η ΑΕΚ.

Εκδήλωση της εταιρείας «Schneider Electric» φιλοξενήθηκε προ ημερών στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η σχετική ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μια μέρα γεμάτη καινοτομία στην OPAP Arena!

Στο νέο και καινοτόμο περιβάλλον του γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε συνεργάτες και πελάτες την Δευτέρα 26/02, εξερευνώντας μαζί τις πρωτοποριακές λύσεις μας για τη διαχείριση ενέργειας, “αλλάζοντας το παιχνίδι” στον τομέα των υποδομών.

Η βιωσιμότητα και η ενεργειακή απόδοση βρέθηκαν στο επίκεντρο με τους νέους πίνακες Μέσης Τάσης AirSeT, SM AirSeT & RM AirSeT, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, χρησιμοποιώντας καθαρό αέρα αντί για το αέριο SF6.

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσιάσεις επίσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο γήπεδο, να ανακαλύψουν από κοντά τους λειτουργικούς πίνακες Μέσης και Χαμηλής Τάσης, τα Data Centers, τον προηγμένο φωτισμό ασφαλείας αλλά και το σύγχρονο διακοπτικό υλικό, που έχουν προμηθευτεί από την Schneider Electric.

Μια εκδήλωση που αφήνει εποχή στον κόσμο της ενέργειας»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x