Stoiximan Super League

Χωρίς πέντε η προπόνηση της ΑΕΚ

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές πραγματοποιείται αυτή την ώρα η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Με πέντε απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα των playoffs της Σούπερ Λίγκας. Στην προπόνηση, που διεξάγεται αυτή την ώρα στα Σπάτα, ουσιαστικά πέντε παίκτες είναι εκτός του βασικού προγράμματος! Συγκεκριμένα, δεν γυμνάζονται κανονικά οι Λιβάι Γκαρσία, Νορντίν Άμραμπατ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Πάολο Φερνάντες και Ζίνι.

Ο πρώτος, με δεδομένο ότι δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα ούτε σήμερα, δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Φθιώτιδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Φερνάντες. Από την άλλη πλευρά, ο Άμραμπατ συνεχίζει να ακολουθεί αποφόρτιση, ενώ ο Γκατσίνοβιτς κάνει ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Φερνάντες. Γενικά, ο Σέρβος είναι σε τροχιά επιστροφής, ενώ ο Ζίνι έχει ακόμα χρόνο μπροστά του.

Πάντως και οι πέντε αυτοί παίκτες, δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι στη Λαμία.

Τσακίρης: «Γιατί να γίνει διακοπή με τους περισσότερους διεθνείς να λείπουν; - Θα έπαιρνα Γιαννούλη αντί Τσιμίκα»


Στα playoffs του πρωταθλήματος και την πιθανότατη αναβολή της 2ης αγωνιστικής αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο για διακοπή, από τη στιγμή που οι περισσότεροι διεθνείς που υπολογίζονται για βασικοί θα έχουν ούτως ή άλλως υποχρεώσεις στις ομάδες του εξωτερικού.

Κατά τ’ άλλα, ερωτώμενος για το θέμα Γιαννούλη, επανέλαβε ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει στο εξωτερικό και κατά συνέπεια δεν μπορεί να γίνει κουβέντα προς το παρόν για την ΑΕΚ.

Σε υποθετικό επίπεδο πάντως και έπειτα από σχετική ερώτηση, εξέφρασε την εκτίμησή του στον παίκτη, συμφωνώντας με τον Αντώνη Πανούτσο ότι θα τον προτιμούσε από τον Τσιμίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x