Stoiximan Super League

ΑΕΛ: Η αποστολή για την Ριζούπολη

Ενισχυμένη η ΑΕΛ αύριο στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης, Ζίζιτς και Μπέρτος είναι στην αποστολή.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημερι η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το εκτός έδρας ματς των Play-out της Superleague με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ο Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στα πλάνα του τον Μπεν Χατίρα που δεν επαιξε με τον Ολυμπιακό, τους Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδη και Ζίζιτς οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και τον Μπέρτο ο οποίος αποθεραπεύθηκε!

Αντιθέτως, ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς με την «ελαφρά ταξιαρχία» που θα γίνει το Σάββατο (20/03) στις 15:00 στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας», σε Γκράουρ, Γιακιμόφσκι και Νικολιά.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Φέστα για την αποστολή των «βυσσινί» είναι οι: Νάγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Μπέρτος, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Πινακάς, Ντουρμισάι, Νούνιτς, Μουκάντζο, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Γλυνός, Χαλάτσης και Μαϊδανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x