Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Φαίνεται πως ο Τσούμπερ θα παίξει στο ντέρμπι»

Ο Στίβεν Τσούμπερ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

Προλαβαίνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν ο Στίβεν Τσούμπερ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Τσούμπερ είναι σίγουρος πως θα παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για τον Αραούχο θα δούμε τις επόμενες μέρες, ο Τζαβέλλας το πρόλαβε νωρίς πριν πάθει μεγάλη ζημιά λόγω της εμπειρίας του», τόνισε για τον Ελβετό μέσο.

Για τα μεταγραφικά ανέφερε πως «… η ΑΕΚ θέλει σίγουρα έναν χαφ για τον Γενάρη, αν και ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση με τον Γιαννίκη για μεταγραφές».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νίκη της μπασκετικής ΑΕΚ επί της Ρίγας και την σοβαρή περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς. «Ήταν πολύ συγκινητικό το κλίμα χθες με την ομάδα να βγάζει ψυχή για τον Γέλοβατς. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό για την κατάστασή του. Υποβλήθηκε σε μια επέμβαση, ας ελπίσουμε ότι θα έχει τις μικρότερες συνέπειες το πρόβλημα που αντιμετωπίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x