Stoiximan Super League

Ντέμης: «Θα μπορούσε να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός - Η ΑΕΚ ήταν κουρασμένη»

Όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Monday FC της Nova, για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του Monday FC της Nova την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν νικήσει, ενώ τόνισε πως η Ένωση έχει το πάνω χέρι στο ματς με τον Άρη.

«Το παιχνίδι στο Βικελίδης θα κριθεί από την απόδοση της ΑΕΚ. Έχει καλύτερη ομάδα, έχει κίνητρο. Το τι ΑΕΚ περιμένω; Δεν έχω ιδέα. Πώς θα εμφανιστούν οι παίκτες, αν θα είναι κουρασμένοι. Αν η ΑΕΚ είναι γνωστή ΑΕΚ, θα νικήσει. Ο Άρης, πάντως, είχε εμφανιστεί καλά στη Φιλαδέλφεια. Είχε δυσκολέψει την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Περίμενα τον Ολυμπιακό να βγει να μην το χάσει και το έκανε. Η ΑΕΚ έπαιξε με δύο αριστερά μπακ, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν ο Πινέδα. Έλειψε ο Πινέδα, αλλά για να έλειπε, υπήρχε λόγος», ανέφερε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συνέχισε: «ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το ματς.

Η ΑΕΚ ήταν κουρασμένη. Ο Λιβάι είχε διαφορά με τον Λιβάι του Παναθηναϊκού. Ίσως να μην ενήργησε σωστά λόγω κόπωσης. Ο Αθανασιάδης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος επισήμανε πως «ο Ολυμπιακός μπλόκαρε Τσούμπερ, δυσκόλεψε την ανάπτυξη της ΑΕΚ. Έλειπε ένας Μάνταλος, ένας Πινέδα στο κέντρο να κουβαλήσει μπάλα. Έβγαινε καλά στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός»
.

Συνέχισε αναφέροντας: «Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω γκέλα για την ΑΕΚ το 0-0, με τον Ολυμπιακό έπαιζε. Έχει σημασία που δεν το έχασε το ματς, θα μπορούσε να το χάσει», είπε επίσης ο Νικολαΐδης και επισήμανε πως «την ΑΕΚ θα τη βόλευε να έπαιζε με το πρόγραμμα, πρώτα με τον Ολυμπιακό και μετά Παναθηναϊκό. Και αυτό το λέω, διότι η ΑΕΚ υπερτερεί σε ρόστερ».

Τέλος, μίλησε για τις διαιτησίες: «Πολύ καλές διαιτησίες και στα δύο ματς και στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ούτε καν θα σχολιάσω τα όσα κάνουν με ανακοινώσεις και λένε πράγματα πριν. Δεν θα μπω στη διαδικασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x