Stoiximan Super League

«Ψήνει» έκπληξη για το ντέρμπι ο Μαρτίνεθ

Μία επιλογή έκπληξη όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ετοιμάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Έτοιμος να αιφνιδιάσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατά συνέπεια τον Παναθηναϊκό παρουσιάζεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει τους Πειραιώτες απέναντι στο «τριφύλλι».

Ίσως ο όποιος αιφνιδιασμός αφορά κάποιο πρόσωπο-έκπληξη στο «ερυθρόλευκο» αρχικό σχήμα, όπως άφησε να εννοηθεί και ο Κώστας Νικολακόπουλος χθες το απόγευμα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις θέλουν τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Καμπί.

Σήμερα, ή αύριο πριν από τον αγώνα, θα φανεί αν όντως ο Μαρτίνεθ έχει κάποιο τρικ για τον Σέρβο συναδέλφό του ή θα πάει με την… πεπατημένη απέναντι στους «πράσινους», στο ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπόρα φαίνεται πως ανεβάζει στροφές για τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Γουέστ χαμ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σκάρπα στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Ένα κομμάτι, πάντως, που θα χρειαστεί προσοχή από μεριάς των Πειραιωτών είναι οι στατικές φάσεις, καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετά ψηλά κορμιά που μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες συνθήκες στα μετόπισθεν των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x