Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η καλή ενδεκάδα του Ολυμπιακού και τα οριακά παιχνίδια»

Στην εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός φέτος στα δύσκολα παιχνίδια αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Fairplay».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αρχικά εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Fairplay» την άποψη ότι ο Ολυμπιακός όταν έχει την καλή του ενδεκάδα είναι από καλός έως πολύ καλός στο παιχνίδι. Το πρόβλημα υπάρχει όταν λείπει κάποιος από την αρχή ή όταν κάτι αλλάζει στην πορεία και δεν ανταποκρίνονται οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, γιατί εκεί χαλάει το πλάνο.

Δεύτερον, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα συνήθως στα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια του όταν έχει το αποτέλεσμα συνηθίζει και κάνει βήματα πίσω. Το πρόβλημα έγκειται όταν κάνει περισσότερα βήματα πίσω. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα να μπει ο αντίπαλος στο παιχνίδι ή γενικά να του κάνει ζημιά.

Εκεί θα πρέπει να προσέξει, γιατί μέχρι τώρα σε τέσσερα τέτοιου είδους παιχνίδια με Γκενκ, ΑΕΚ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα ήταν όλα στο όριο. Στα δύο του βγήκαν και στα άλλα δύο δεν του βγήκαν. Όλα αποφάσεις στα τελευταία λεπτά.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x