Κώστας Νικολακόπουλος

Με Αλεξανδρόπουλο 11άδα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι - Η υποψηφιότητα Πορόσο για Γουέστ Χαμ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τα τελευταία νέα για τα πλάνα του Μαρτίνεθ ενόψει του ντέρμπι.

•Απομένει η αποψινή προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Μαρτίνεθ φαίνεται να έχει καταλήξει στα πλάνα του!

•Έτσι, ήρθε ήδη η ώρα για τον Αλεξανδρόπουλο να παίξει πρώτη φορά κατά της πρώην ομάδας του, του Παναθηναϊκού, καθώς όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, κάτι για το οποίο άλλωστε σας έχω προϊδεάσει εδώ και κάποιες ημέρες.
Ο Μαρτίνεθ είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια του τον τελευταίο καιρό και μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ο διεθνής μέσος ήταν βασικός στα δύο, ως παρτενέρ του Μαντί Καμαρά (90 λεπτά με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και 58 λεπτά με την Κηφισιά στο Καραϊσκάκη), ενώ είχε μπει αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο με την Τόπολα στη Σερβία.

• Ο Αλεξανδρόπουλος είχε παίξει και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, με την Γκενκ, αλλαγή στο 63’ στο Καραϊσκάκη και σε όλο το β' ημίχρονο στη ρεβάνς στο Βέλγιο, όπου και είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ που έφερε την πρόκριση, στο 95ο λεπτό.
Στη συνέχεια έκανε μία «κοιλιά», αλλά εδώ και κάποιες εβδομάδες έχει αρχίσει και συνέρχεται, βγάζοντας μεγαλύτερη συνέπεια κι αξιοπιστία στο παιχνίδι του.
Σίγουρα γι' αυτόν θα είναι κάτι ιδιαίτερο να παίξει και δη σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας εναντίον της ομάδας στην οποία αναδείχθηκε, αλλά κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό!

•Στο μεταξύ, ο Φρέϊρε εξακολουθεί να έχει το μυϊκό πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και τρεις εβδομάδες και ουσιαστικά δεν έχει νόημα πια να τον περιμένει ο προπονητής όσο ο παίκτης δεν είναι σε θέση να παίξει.

Ολυμπιακός: Με Αλεξανδρόπουλο 11άδα στο ντέρμπι

•Να υπενθυμίσω ότι πρώτον για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον (τιμωρημένο με μία αγωνιστική) Ντόη, που λογικά θα είναι αύριο βασικός δίπλα στον Ρέτσο και δεύτερον ότι άλλες επιλογές του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας είναι δύο ακόμη μεταγραφές.
Ο Πορόζο, ο πανύψηλος στόπερ από το Εκουαδόρ, και ο Μπιανκόν, ο Γάλλος αμυντικός που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι ευρωπαϊκό, γιατί αποκτήθηκε όταν ήδη είχε κατατεθεί η λίστα στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

•Ο μεν Πορόζο έχει παίξει μέχρι τώρα αλλαγή σε τέσσερα παιχνίδια (με μεγαλύτερο διάστημα ένα ημίχρονο στα Γιάννινα), ο δε Μπιανκόν έως τώρα έχει παρουσία μόνο στον Ολυμπιακό Β, βασικός σε δύο παιχνίδια, με την Καλλιθέα και τον Ιωνικό.

• Κατά τα άλλα, να σας θυμίσω τον τίτλο του χθεσινού άρθρου ΠΡΙΝ την κλήρωση του Κυπέλλου; «Κι ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός επιτέλους στο Κύπελλο»!...

• Μία κλήρωση με πολύ…βάθος και πλάτος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x