Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Προς Γαλλία ο Ρέαμπτσιουκ - Απέχει πολύ από Μπάρτρα-Παλομίνο ο στόχος του Ολυμπιακού»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από το μεταγραφικό παζάρι μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος. Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε αρχικά στο θέμα του Ρέαμπτσιουκ, τονίζοντας πως ο Μολδαβός όλα δείχνουν ότι οδεύει προς Γαλλία, σημειώνοντας: «Υπάρχει και άλλη πρόταση εκτός από εκείνη της Ναντ, και αυτή κοντά στα ''θέλω'' του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι πάντα «να κλείσουν και επιθετικό και στόπερ, και μέχρι την Κυριακή δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις με αμφότερους. Για την επίθεση έχουν επικεντρωθεί σε Ράφα Μιρ και Μάρκος Αντρέ. Στην άμυνα τώρα, νομίζω πως απέχει πολύ από Μπάρτρα-Παλομίνο ο στόχος της ομάδας. Και οι δύο περιπτώσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Νίκου Σταματέλου:


«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζοάο Λούκας της Σάντος»


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχοντας ως βασικό στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ, τη στιγμή, που η ομάδα βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα, αυτήν τη φορά από τη Βραζιλία, έρχεται στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «SFC Peixe», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού μπακ της Σάντος, Ζοάο Λούκας. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός βρίσκεται στα ραντάρ των «ερυθρολεύκων», με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και πρόταση προς τη Σάντος ώστε ο Λούκας να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Το συμβόλαιό του με τη Σάντος εκπνέει τον Ιούνιο του 2025, ενώ από την περασμένη σεζόν, που ενσωματώθηκε στον σύλλογο, ο Ζοάο Λούκας έχει καταγράψει 21 συμμετοχές μοιράζοντας μια ασίστ. Κατά το παρελθόν, ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Κοϊάμπα και την Φλαμένγκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον δεξιό μπακ Ζοάο Λούκας από τη Σάντος και ενδέχεται να κάνει πρόταση για τον παίκτη στο μέλλον»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x