Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η δεύτερη φορά του Ολυμπιακού, την πρώτη πήγε να την πατήσει άσχημα»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του σταθμού υπενθύμισε ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό πως θα είναι χωρίς κόσμο, όπως είχε παίξει την πρώτη αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό, όπου ο Ολυμπιακός είχε δυσκολευτεί αφάνταστα παρότι η ομάδα από τις Σέρρες έπαιζε με 10 παίκτες από 3ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός λοιπόν τότε είχε κερδίσει αφού μπήκε ο Φορτούνης στο ματς και κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

«Την είχε γλυτώσει εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός με τον Πανσερραϊκό ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 0-0. Πρέπει να είναι ψυλλιασμένοι αύριο για να μην την πατήσουν».

Στην συνέχεια ανέφερε πως ο Μπιανκόν με τον Γιόβετιτς θα είναι στην αρχική ενδεκάδα και περιμένουμε την απόφαση του Μαρτίνεθ για το αν θα ξεκινήσει τον Μασούρα, ο οποίος μετά από ματς της Εθνικής βγάζει μια κούραση γιατί έχει τρέξει πολλά χιλιόμετρα. Περιμένουμε επίσης να δούμε αν θα βάλει είτε τον Μπιέλ, είτε τον Σκάρπα πίσω από τον σέντερ φορ, με τον Βραζιλιάνο να έχει καλά διαστήματα όταν ξεκινάει από την αριστερή μεριά. Επίσης, ο Ορτέγκα παρότι μόνο σήμερα θα κάνει προπόνηση, η λογική λέει θα τον έχει στην αποστολή για να υπάρχει ένα αριστερό μπακ.

Τέλος εξέφρασε την απορία του για το πώς γίνεται παιδιά όπως ο Βρουσάι, ή ο Μπριντς να μην πάνε στον Ολυμπιακό Β' και να σκουριάζουν χωρίς συμμετοχή, με τον Ρίτσαρντς να αναμένεται να παίξει κόντρα στην Καλαμάτα.

Ακούστε τι είπε για τους ημιτελικούς Κυπέλλου οι οποίοι φαίνεται πως πάνε για 10 και 17 Γενάρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x