Stoiximan Super League

Άπαντες παρόντες στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Κηφισιάς!

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» θα παραταχθεί ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς κόντρα στην Κηφισιά, αφού προπονήθηκε κανονικά σήμερα (14/12) και ο Παναγιώτης Τζήμας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά, με τον Θανάση Στάικο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει κανονικά όλους τους ποδοσφαιριστές του!

Κι αυτό γιατί άπαντες συμμετείχαν στην προπόνηση της Πέμπτης (14/12), καθώς μπήκε και ο Παναγιώτης Τζίμας, που ήταν αμφίβολος αλλά πιθανότατα θα είναι στην αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου»…

Φυσικά, ο νεαρός μέσος δεν υπολογίζεται για τη βασική 11άδα. Ωστόσο ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής προκειμένου να είναι ακόμα πιο έτοιμος για το επόμενο ματς της ομάδας του, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΣ είχε προπόνηση επιθετικής τακτικής με τελειώματα και παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Η επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Καισαριανής θα διεξαχθεί αύριο (15/12) το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x