Stoiximan Super League

Ρατς: «Πρωτιά στα πλέι οφ, δεν μας έμεινε τίποτα άλλο»

Την πρωτιά στα πλέι οφ θέτει ως στόχο του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Ρατς που μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 2-1 απέναντι στη SKODA Ξάνθη.

Συνέχεια με ανάλογα αποτελέσματα θα πρέπει να έχει η νίκη του ΠΑΟΚ επί της SKODA Ξάνθης, όπως τόνισε ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος μίλησε μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για το αν έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ: "Νομίζω είδατε κι εσείς αν υπήρχε βελτίωση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ήταν και ωραίο σαν θέαμα, γιατί και η Ξάνθη έπαιξε ανοικτά. Θέλω να πω, όμως, ότι αν μείνουμε μόνο στη σημερινή νίκη, είναι σα να μην κάναμε τίποτα. Πρέπει να έχει συνέχεια όλο αυτό, να κάνουμε ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

Για την απουσία του κόσμου: "Νομίζω ότι αυτή οφείλεται καθαρά στα αρνητικά αποτελέσματα, κι αν η ομάδα κερδίσει συνεχόμενα ματς, ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο".

Για την ένταση με τον Λουτσέσκου: "Τον κ. Λουτσέσκου τον ξέρω 16 χρόνια. Είναι προπονητής, έχει διατελέσει πρόεδρος σε ομάδα που έπαιζα, ήταν προπονητής μου στην Εθνική. Έχουμε προσωπική φιλία. Δημιουργήθηκε μία ένταση, λόγω της επιθυμίας του να κερδίσει η ομάδα του το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι".

Για την επίσκεψη Σαββίδη στα αποδυτήρια και τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ που ζήτησε από τους παίκτες: "Εκπλήσσομαι αρνητικά που είστε τόσο καλά ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Ό,τι λέγεται εκεί μέσα, πρέπει να μένει εκεί. Είναι αυτονόητος ο στόχος της πρωτιάς, καθώς δεν μας έχει μείνει και τίποτα άλλο".

Για την κριτική που του ασκήθηκε, επειδή αγωνίστηκε με την Εθνική Ρουμανίας, ενώ προερχόταν από τραυματισμό: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνδεόνται πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και τιμώ τον ΠΑΟΚ. Δε νομίζω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, επειδή τραυματίστηκα με τον Εργοτέλη. Εχει ξανασυμβεί αυτό άλλη μία φορά. Νομίζω ότι ξέρω γιατί το κάνουν αυτοί που το κάνουν και τι θέλουν να πετύχουν. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x