Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δύσκολα στη ρεβάνς με Αντβέρπ ο Λιβάι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…»

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, μετά την ήττα (1-0) από την Αντβέρπ στο Βέλγιο για τα πλέι οφ του Champions League, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχε πολύ καιρό να γκρινιάξει ο κόσμος, μη ξεχάσουμε ό,τι ξέρουμε. Δεν είναι δικαιολογημένη η γκρίνια του. Σίγουρα έχει στεναχώρια ή πίκρα για το αποτέλεσμα, αφού η ΑΕΚ δεν έπρεπε να χάσει από αυτή την ομάδα, έτσι όπως παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχασε γιατί δεν είχε καθαρό μυαλό μετά την αποβολή του αντιπάλου και ο Φαν Μπόμελ τοποθέτησε πέντε στην άμυνα, οι οποίοι και οι πέντε ήταν αθλητικά παιδιά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η Αντβέρπ, μην ξεχνάμε πως είναι η νταμπλούχος Βελγίου και ορισμένοι πίστεψαν ότι παίζουμε με δεύτερης διαλογής ομάδας, και η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή και δεν βρήκε το γκολ. Είναι κάτι που επισημαίνουμε. Στην ανάγνωση του ματς είχε τρίτο σερί παιχνίδι, στο οποίο χρειάστηκε 12-14 λεπτά για να μπει στο παιχνίδι και φάνηκε ότι το έψαχνε, όπως συνέβη και με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Έχασε ένα δεκάλεπτο-δεκαπεντάλεπτο και είναι το τρίτο επίσημο ματς και θα πρέπει να περιμένουμε. Είχε να διαχειριστεί πολλά πράγματα, όπως την κούραση, και στο 11 εναντίον 11 έδειξε πως μπορούσε, και μετά την αποβολή η ΑΕΚ το πάλεψε, αλλά δεν ήταν φρέσκια για να μπορέσει να επαναλάβει μία ακόμα ανατροπή. Η ΑΕΚ πρέπει να φροντίσει, να προσαρμοστεί, και να είναι έτοιμη για συνεχόμενα ματς, παρότι με την Ντινάμο υπήρξε αυτή η αρνητική συγκυρία».

Σε ό,τι αφορά τον Λιβάι Γκαρσία, υπογράμμισε ότι η προσωπική του άποψη είναι πως δύσκολα ο παίκτης θα προλάβει να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ, αλλά φέτος οι παίκτες έχουν αποδείξει πως σπάνε τα κοντέρ για την επάνοδό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x