Stoiximan Super League

Ζέκα: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για τη νίκη η οποία δεν ήρθε τελικά, στάθηκε ο Ζέκα, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν καλή ομάδα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βέροια, ωστόσο, ο Ζέκα μιλώντας στην κάμερα της Nova στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα.

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και θα πάει καλύτερα στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Ζέκα:

«Αποδείξαμε ότι μπορεί να έχουμε νέους παίκτες, αλλά έχουμε καλή ομάδα. Σήμερα προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζει πως υπάρχουν πολλά νέα παιδιά», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για τη στήριξη των οπαδών: «Οι φίλαθλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την ομάδα και παίζουν ρόλο για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία στα εκτός έδρας ματς. Εντός παίζουμε καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία για τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τα αμυντικά προβλήματα: «Δεν συμφωνώ με αυτό. Η Βέροια δεν είχε ευκαιρίες για γκολ. Είχε μόνο μία και σημείωσε τέρμα και μία αντεπίθεση. Η άμυνα πρέπει να βοηθάει, αλλά δεν νομίζω ότι η άμυνα δεν ήταν καλή».

Για την έλευση του Ντάνιελ Πράνιτς και κατά πόσο θα βοηθήσει την ομάδα του «τριφυλλιού», σχολίασε: «Θα έλεγα πως αυτό είναι σίγουρο. Ο Πράνιτς ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Όλοι γνωρίζουν την καριέρα του. Ελπίζουμε πως θα μας βοηθήσει, όπως και ο Ατζαγκούν».

Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας, ανέφερε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους. Η ομάδα δείχνει πως παίζει καλά έχοντας τους φιλάθλους μας δίπλα μας. Πρέπει να έχουμε συνεργασία με τους οπαδούς και τους ευχαριστούμε θερμά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x