Αγγλία

Σχεδιάζει την επόμενη μέρα της Τσέλσι ο Κόντε

Τη δική του Τσέλσι σχεδιάζει ήδη ο Αντόνιο Κόντε, που από το καλοκαίρι αναμένεται να αναλάβει και τυπικά τα ηνία του συλλόγου, με τους Μπονούτσι και Καντέ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Τσέλσι, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, αλλά και τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, με τους Μπονούτσι και Καντέ να αποτελούν προτεραιότητα.

Ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως έχει ψηλά στη λίστα του τον μέσο της Λέστερ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, σύμφωνα με την «Daily Mirror».

Ο 24χρονος, με τις πολύ καλές του εμφανίσεις την φετινή χρονιά, έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών «μεγάλων» ομάδων, ενώ οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να προσφέρουν πάνω από 10 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν το νεαρό Γάλλο.

Επιπλέον, ένας από τους παίκτες που θέλει διακαώς ο Αντόνιο Κόντε στην περίπτωση που αναλάβει τελικά την Τσέλσι, είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Κόντε συνυπήρξε με τον Ιταλό αμυντικό στη Γιουβέντους και έχει εξαιρετική γνώμη για τις ικανότητές του και εμφανίζεται να τον θέλει μαζί του και στο νέο πρότζεκτ του στην ομάδα του Λονδίνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», η Γιουβέντους θα ζητήσει το ποσό της τάξεως των 50 εκ. ευρώ, προκειμένου να αφήσει να φύγει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς τους.

Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x