Ισπανία

Τ' άκουσαν οι παίκτες της Μπάρτσα (video)

Δεν χωνεύτηκε απ’ τους οπαδούς η απώλεια του τίτλου απ’ τη Ρεάλ. Γι’ αυτό και χθες περίμεναν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, τους τα έψαλλαν και τους αποκάλεσαν «μισθοφόρους». Κι ο Μέσι στο στόχαστρο!

Δεν... ήχησε ωραία σε μικρή μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα η χθεσινή απώλεια του Κυπέλλου Ισπανίας. Περίπου 15-20 φίλοι των Καταλανών πήγαν στο "Καμπ Νου" και περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει απ' την Βαλένθια, όπου ηττήθηκε 2-1 απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δίχως ακρότητες, αλλά με συνθήματα αγανάκτησης υποδέχθηκαν τους παίκτες του Μαρτίνο. Μεταξύ άλλων τους χαρακτήρισαν μισθοφόρους, τους κατηγόρησαν πως δεν ιδρώνουν την φανέλα που φοράνε και τους έθεσαν προ των ευθυνών τους. Στον Αργεντινό τεχνικό... ζητήθηκε να παραιτηθεί, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλο υπομονή γι' αυτό στον πάγκο, ενώ ακόμα κι ο Μέσι βρέθηκε στο επίκεντρο, κάτι που δεν είναι και τόσο σύνηθες φαινόμενο.

Οι οπαδοί των μπλαουγκράνα έχουν αρκετά παράπονα απ' την ομάδα τους, που δεδομένα είναι ντεφορμέ (σε αρκετά μεγάλο διάστημα την φετινή σεζόν), είναι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε το Κύπελλο και είναι τρίτη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, χθες η Μπάρτσα γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της, κάτι που είχε να συμβεί πάνω από 10 χρόνια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x