Stoiximan Super League

Τα πολλαπλά οφέλη του Απόλλωνα από τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό!

Εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Απόλλων κέρδισε κι άλλα πράγματα από την επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Πολλαπλά οφέλη από τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό έχει ο Απόλλων Σμύρνης!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πανηγύρισε μετά από τέσσερις μήνες ακριβώς, παίρνοντας ένα must win παιχνίδι και πλέον βλέπει την παραμονή την στην Σούπερ Λίγκα με άλλο βλέμμα! Ωστόσο, εκτός από τους τρεις βαθμούς που προστέθηκαν στο… σακούλι, με τους οποίους οι «κυανόλευκοι» έπιασαν την Κέρκυρα στην βαθμολογία, είχαν κι άλλα πολλαπλά οφέλη!

Μετά από αυτή τη νίκη, η ψυχολογία όλων στον Απόλλωνα δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο. Ήταν εμφανέστατο, μάλιστα, και μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση ήταν όλοι με το χαμόγελο στα χείλη καθώς ήξεραν πως πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο. Τόσο καιρό στην ομάδα της Ριζούπολης υπήρχε κακή ψυχολογία αλλά και άγχος και αυτό έβγαινε στα ματς. Τώρα όλο το κλίμα δείχνει να αντιστρέφεται ενόψει της τελευταίας… στροφής του πρωταθλήματος αλλά και αυτή η νίκη θα δώσει ηρεμία στην ομάδα για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Επίσης, μετά από αρκετό καιρό, ο Απόλλων ήταν πολύ καλός ανασταλτικά! Δεν «έφαγε» τόσες πολλές φάσεις και κυρίως μετά τη μείωση του σκορ δεν δέχτηκε ούτε μία! Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αλλαγή του Γιώργο Παράσχου, βάζοντας τον Χουάρες αντί του κουρασμένου αλλά θετικού όσο έπαιξε Μενδρινού, με τον Αργεντινό να κλείνει τους διαδρόμους και να μην επιτρέπει στους αντιπάλους του να παίξουν κάθετα. Επίσης, άπαντες μάρκαραν, από τον Στόουκς, τον Κονέ και τον Αλμπάνη, μέχρι και τον… Χουάντερσον! Οι παίκτες του Παράσχου έβγαλαν μια αυταπάρνηση στο γήπεδο και έδειξαν πως αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να το χάσουν!

Η Ριζούπολη, επίσης, ήταν… έδρα! Ο κόσμος είχε καταλάβει πως το ματς ήταν ζωής ή θανάτου και συμμετείχε ενεργά σε όλη τη διάρκειά του, υποστηρίζοντας την ομάδα του. Και μετά το τέλος του αγώνα, στα «πηγαδάκια» που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί, ακούστηκε πολλές φορές η ατάκα «θα σωθούμε». Υπήρξε μια συσπείρωση του κόσμου και μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη της Ελαφράς Ταξιαρχίας, όλοι άρχισαν να αποκτούν ξανά την πίστη τους!

ΥΓ. Ο Απόλλων έχει γίνει ΟΜΑΔΑ! Και αν το αμφισβητεί κάποιος αυτό, ας δει τους πανηγυρισμούς στο δεύτερο γκολ. Ο Στόουκς που είναι ένα μήνα στην ομάδα, πανηγυρίζει σαν τρελός και γίνεται… ένα με τους συμπαίκτες του. Το ίδιο και οι «νέοι», Στάθης, Ναδάλες παρέα με τους «παλιούς»! Στον πανηγυρισμό του δεύτερου γκολ, άπαντες έβγαλαν όλο το... άγχος και την πίεση που είχαν το τελευταίο διάστημα!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x