Ισπανία

Τελειώνει του Λούκας στη Σεβίλλη, γεμίζουν με εκατ. τα ταμεία του ΠΑΟΚ

Μέσα στη νέα εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Λα Κορούνια στη Σεβίλλη, εξέλιξη που θα ευνοήσει «τρελά» τον ΠΑΟΚ. Δείτε τι ποσό θα λάβει περίπου ο Δικέφαλος.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν πως ο Λούκας Πέρεθ αφήνει την Λα Κορούνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σεβίλλη, κάτι που εφόσον συμβεί θα «φτιάξει» τον «Δικέφαλο του βορρά».

Η ρήτρα του Ισπανού μεσοεπιθετικού, που έκανε πράγματα και θαύματα φέτος με 19 γκολ και 11 ασίστ, είναι στα 20 εκατ. ευρώ, με τους Ανδαλουσιάνους να προσφέρουν 15 εκατ. ευρώ.

Τα ισπανικά ΜΜΕ (κυρίως η Estadio Deportivo) εκτιμούν πως το deal δεν μπορεί να χαλάσει και θα βρεθεί η «χρυσή τομή» κάπου στα 17-18 εκατ., ενώ τονίζεται πως ίσως τη νέα εβδομάδα να έχουμε και ανακοινώσεις! Άλλωστε, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ανάψει το πράσινο φως για την μεταγραφή, δεδομένου πως θέλει να παίξει στην κάτοχο του Europa League και να αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 30%. Αυτό «μεταφράζεται» περίπου σε 5-6 εκατ. ευρώ, εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του Λούκας Πέρεθ στη Σεβίλλη. Αντιλαμβάνεται κανείς πως μιλάμε για έναν αρκετά μεγάλο ποσό, που θα δώσει… έξτρα ώθηση στους Θεσσαλονικείς για τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x