Ιταλία

Τέλος οι μεταγραφές για τη Ρόμα

Ότι δεν πρόκειται να προβεί σε περαιτέρω μεταγραφές η Ρόμα επιβεβαιώσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μόντσι, στην παρουσίαση του Πάτρικ Σικ. Παράλληλα, δήλωσε πως ο Στέφαν Ελ Σαράουι παραμένει.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Ρόμα ολοκληρώθηκαν με την προσθήκη του Πάτρικ Σικ στο ρόστερ, γεγονός που επιβεβαίωσε ο Μόντσι κατά την επίσημη παρουσίαση του παίκτη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Αυτή είναι η τελευταία παρουσίαση ποδοσφαιριστή για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Βρίσκομαι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή εδώ και πολλά χρόνια. Η μεταγραφή του Σικ είναι αυτή που με έχει ενθουσιάσει πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, όλοι ανεξαιρέτως συναινέσαμε στο να έρθει».

Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε πως ο Στέφαν Ελ Σαράουι θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς δεν κατατέθηκε κάποια πρόταση για την παραχώρησή του.

Θυμίζουμε πως οι Ρωμαίοι απέκτησαν τον Σικ ως δανεικό από τη Σαμπντόρια, με το συμβόλαιό του να προβλέπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το μέλλον.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x