Σκωτία

Τεσσάρα για Σέλτικ, ζόρια για Ρέιντζερς

Με εμφατικό τρόπο, η Σέλτικ σάρωσε 4-1 τη Χιμπέρνιαν στη Γλασκώβη για τη 16η αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε τη διαφορά της την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σέλτικ διέλυσε 4-1 τη Χιμπέρνιαν στο «Σέλτικ Παρκ» για τη 16η αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε το +8 στην κορυφή, παραμένοντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου και δείχνοντας σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό, παρά την αποτυχία στην Ευρώπη, αφήνοντας τους «χιμπς» στην πρώτη πεντάδα.

Για τους καθολικούς» σκόραραν οι Χιουν Γκιου στο 5’ και στο 55’, Ο’ Ράιλι στο 36’ και Πάλμα στο 51’, ενώ μείωσε στο 72’ ο Ντόιτζ.

Έστω και δύσκολα, η Ρέιντζερς νίκησε 1-0 στο Εδιμβούργο τη Χαρτς με το γκολ του Σίμα στο 34΄και διατηρήθηκε στο -8 από τη δεύτερη θέση, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο από τους πρωταθλητές, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa Conference League να μένει στο -11 στην τρίτη θέση.

"Έκοψε" τη φόρα της Σεντ Μίρεν για την πρώτη τριάδα η Σεν Τζόνστον, νικώντας τη 1-0 εντός έδρας και παίρνοντας «ανάσα» για την παραμονή.

Άφησε χαμηλά την Αμπερντίν η Κιλμάρνοκ με το 1-0 στην έδρα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League και βρέθηκε στην έκτη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x