Αγγλία

Τρεις «μπόμπερ» κυνηγούν το… 40άρι!

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ένας παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ έφτασε (και ξεπέρασε) τα 40 γκολ σε μία σεζόν. Φέτος τρεις… on fire άσοι κυνηγούν το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Σεζόν 2007/08. Ένα χρόνο πριν αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποιεί τη χρονιά της προσωπική του… εκτόξευσης!

Ο Πορτογάλος πετυχαίνει με τη φανέλα των «κόκκινων διάβολων» του Σερ Άλεξ Φέργιουσον 42 γκολ σε σύνολο 49 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και αποτελεί μέχρι και σήμερα τον τελευταίο ποδοσφαιριστή ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ που ολοκληρώνει μία αγωνιστική περίοδο με 40+ γκολ!

Εκείνη τη χρονιά, ο Κριστιάνο σημείωσε 31 γκολ σε 34 ματς πρωταθλήματος, 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ακόμα 3 στο Κύπελλο Αγγλίας, κατακτώντας τόσο το Χρυσό Παπούτσι του 2008 όσο και τη Χρυσή Μπάλα!



Δέκα χρόνια μετά, όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται σε… ανοικτή επικοινωνία με τις αντίπαλες εστίες και έχουν κάνει περισσότερο από το μισό δρόμο ώστε να πιάσουν το όριο των 40 τερμάτων.

Χάρι Κέιν, Μοχάμεντ Σαλάχ και Σέρχιο Αγουέρο σκοράρουν κατά βούληση και έχουν πάρει από το χέρι τις Τότεναμ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κέιν βρίσκεται στην παρούσα φάση πιο κοντά στον στόχο, καθώς μετρά μέχρι στιγμής 35 γκολ σε 37 ματς, ο Σαλάχ έχει 32 σε 39 αναμετρήσεις, ενώ ο Αγουέρο είναι στα 30 σε 37 παιχνίδια.

Πλέον μένει να φανεί ποιος από τρεις θα τα καταφέρει! Προφανώς με τη συχνότητα που βρίσκουν στόχο θα μπορούσαμε να ποντάρουμε σε όλους…

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x