Oλλανδία

Επέστρεψε στην Eredivisie η Χέρακλες!

Στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Χέρακλες, η οποία μετά τη νίκη με 3-0 επί της Γιονγκ Αϊντχόφεν εξασφάλισε την άνοδο στην Eredivisie.

Στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Χέρακλες! Ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στην Keuken Kampioen Divisie (σσ. δεύτερη κατηγορία), η ομάδα του Γιον Λάμερς κατέκτησε τη δεύτερη θέση μετά το 3-0 επί της Γιονγκ Αϊντχόφεν και εξασφάλισε την άνοδο στην Eredivisie.

Κάπως έτσι, ακολούθησε την Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου στην πρώτη κατηγορία και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, αν και θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα.




Ο Αζαουί με δύο γκολ από το 19’ ως το 36’ έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του και ο Ρέντε στο 89' κλείδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους, οι οποίοι μετράνε φέτος ρεκόρ 24-4-7 με 94-41 τέρματα. Με τους οπαδούς να ετοιμάζουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ματς, σπρώχνοντας τους παίκτες τους προς την νίκη.



Μάλιστα, η Χέρακλες διαθέτει μια καυτή επιθετική τριπλέτα με τους Λάουρσεν (16), Χάνσον (15) και Αρμεντέρος (15) να έχουν πετύχει σχεδόν τα… μισά τέρματα της ομάδας (46 από τα 94) στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Η Χέρακλες να σημειωθεί πως έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, το πρώτο τη σεζόν 1926–27 και το δεύτερο το 1940–41. Παράλληλα, τη σεζόν 2011–12 ήταν φιναλίστ του Κυπέλου, χάνοντας το τρόπαιο από την Αϊντχόφεν, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Europa League (2016-17) όταν αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό από την Αρόουκα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x