Euro 2024

Χριστοδουλόπουλος: «Αυτό ήταν το κλειδί για να μπει η Εθνική στα μπαράζ»

Τη δική του άποψη για το πώς κατάφερε η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μπει στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξε η Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ και τη μεγάλη δίψα της να επιστρέψει στις επιτυχίες απέδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος την είσοδο στα μπαράζ.

«Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα είχε συνηθίσει τον κόσμο σε χαρές και να βρίσκεται στις μεγάλες διοργανώσεις. Το σημαντικό όμως τώρα είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε:

«Στόχος από τον όμιλο ήταν να μπούμε στα μπαράζ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει από ‘δω και πέρα, οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας. Είδαμε και σήμερα ότι αν δεν τα δώσεις όλα, τίποτα δεν είναι εύκολο. Σε αυτό το επίπεδο το να επιλέγεις αντίπαλο είναι λάθος».

Ερωτώμενος, δε, για τα στοιχεία που επέτρεψαν στην Εθνική να πετύχει το στόχο της, απάντησε: «Ήταν μια προκριματική φάση όπου εγώ προσωπικά -και χωρίς αυτό να είναι μομφή για κανέναν- δεν συμμετείχα πολύ. Απλά ξέροντας τα παιδιά μπορώ να καταλάβω ότι το ήθελαν πολύ και το έδειχναν στο γήπεδο.

Όλοι ήθελαν να επαναφέρουν την ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις και αυτό ήταν το κλειδί. Νομίζω ότι οι εμφανίσεις με το Βέλγιο και τη Βοσνία έδωσαν το κάτι παραπάνω. Πρώτα ο Θεός να περάσουμε στο Μουντιάλ και αν μπορώ κι εγώ να είμαι μέλος αυτής της ομάδας στη Ρωσία θα είναι πολύ καλό για όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x