Ισπανία

Ζόνατας: «Αυτός ο ιός δεν είναι αστείο, υπέφερα αρκετά»

Σοκαριστικές δηλώσεις του παίκτη της Έλτσε που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Για την... περιπέτεια της υγείας του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε από τη στιγμή που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, μίλησε ο Ζόνατας.

Ο παίκτης της Έλτσε προσβλήθηκε από τον ιό που μαστίζει όλο τον πλανήτη και τα όσα αναφέρει σοκάρουν, κάνει λόγο για φρικτούς πόνους και υποστηρίζει πως υπέφερε αρκετά.

«Δεν μπορούσα να προπονηθώ καθώς το σώμα μου ήταν αδύναμο. Ειδικά τις πρώτες τρεις ημέρες υπέφερα πολύ. Δεν είχα ούτε τη δύναμη να κουνηθώ. Όταν πήγα στο μπάνιο για να κάνω ένα ντουζ, παραλίγο να λιποθυμήσω. Ήταν ένας πολύ περίεργος πόνος, δεν έχω νιώσει ξανά κάτι τέτοιο. Αυτός ο ιός δεν είναι αστείο», είπε αρχικά για την κατάσταση που βίωσε από τη στιγμή που νόσησε από τον κορωνοϊό.

«Η καρδιά μου πονάει γιατί δεν μπορώ να είμαι με τις πριγκίπισσές μου. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα, έναν δυνατό πονοκέφαλο. Το επόμενο πρωί ο γιατρός μου είπε να κάνω το τεστ γιατί είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Τώρα είμαι καλύτερα αλλά παρότι είμαι αθλητής υπέφερα αρκετά. Φαντάσου ένας μεγαλύτερος άνθρωπος πώς νιώθει...», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x