Γιώργος Ζαχαριάδης

Ποιος εξασφαλίζει το μέλλον του Ηρακλή;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Σπύρο Παπαθανασάκη, τον Ηρακλή που κινδυνεύει να καταντήσει Νίκη Βόλου, την κακή του τύχη και το μέλλον του.

Θα πρέπει να συνθηκολογήσουμε με την ιδέα ότι είναι τύχη και μια απλή, αλλά, επώδυνη συγκυρία να βρίσκεται στο δρόμο μιας ομάδας σαν τον Ηρακλή, ένας ιδιοκτήτης ή ένας τρόπος λειτουργίας που θα επιβεβαιώσει τη μεγάλη της ιστορία.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Χρόνια τώρα δεν υπάρχει μια σταθερή λογική, ένας άνθρωπος ή ένα σύνολο που θα δημιουργήσει σταθερές και θα καθοδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια.

Αγεται και φέρεται από παράγοντες που δήθεν τα γνωρίζουν όλα, όπως ο Παπαθανασάκης, ή που τα έμαθαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Νωρίτερα, τυχοδιώκτες που δεν είχαν στο μυαλό τους τίποτε λιγότερο από το να εισπράξουν προμήθεια από χορηγούς ή άλλους υποστηρικτές και επωφελήθηκαν από την κάψα του κόσμου να βρει στηρίγματα για την ομάδα τους όταν την εγκατέλειψαν τραγουδιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες.

Όλα αυτά, σε χοντρές γραμμές έχουν δημιουργήσει στους φίλους του Ηρακλή μια εμμονή και μια φοβία για κάθε έναν από αυτούς του σύγχρονους ηγέτες.

Δεν έλεγξε κανείς, ούτε οι οπαδοί, ούτε βέβαια και η πολιτεία ποιος είναι ο Παπαθανασάκης και αρκέστηκαν όλοι στις οικονομικές του διαβεβαιώσεις ότι μπορεί να λειτουργήσει τον Ηρακλή. Για πόσο χρονικό διάστημα;

Αυτό το ερώτημα δεν απασχόλησε κανέναν ηρακλειδέα όταν στην αρχή βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα…

Δεν ήταν καν η χρονιά της Σούπερ Λίγκα η καταστροφική. Η προηγούμενη ήταν και από τότε φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά αφού δεν πληρώθηκε κανείς τα χρήματά που δούλεψε και όλα κρύφτηκαν κάτω από το χαλί, όπου χοροπηδούσαν από τη χαρά τους για την επάνοδο. Και μιλούσαν για Ευρώπες και άλλα κουραφέξαλα.

Όλοι έχουν ευθύνη και πάλι για αυτό το κατάντημα του Ηρακλή. Να ξεπουλά για να σταθεί τους επόμενους μήνες και μετά… έχει ο Θεός.

Ποιος μπορεί να προβλέψει ότι ο Ηρακλής, στην κατάσταση που έχει φτάσει δεν θα γίνει η Νίκη Βόλου;

Ποιος μπορεί να είναι βέβαιος ότι τα προβλήματα που θα αντιμετωπιστούν προσωρινά με τα χρήματα της μεταγραφής του Βέλλιου, δεν θα επανέλθουν. Και τότε ποιος θα τα αντιμετωπίσει και πάλι με προσωρινές λύσεις; Ο ίδιος άνθρωπος που δημιούργησε νέα χρέη σχεδόν από το μηδέν;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x