Γιώργος Ζαχαριάδης

Πορεία πρωταθλητισμού για τον ΠΑΟΚ με επίδειξη στην Κέρκυρα

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που πήρε φόρα και το πιστοποιεί σε κάθε εμφάνιση εδώ και ένα μήνα περίπου, το ίδιο έκανε και στην Κέρκυρα, με ολοκληρωτική επικράτηση.

Μπορεί να μην είναι μέτρο σύγκρισης που θα μας πείσει οριστικά ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει… Μπορεί να έχει πάρει τον αέρα της Κέρκυρας και να περνά… ευχάριστα κάθε φορά που πηγαίνει να παίξει στο φιλόξενο νησί… Μπορεί να κάνουμε λάθος και να είμαστε υπερβολικοί, αλλά, νομίζω ότι τελικά ο ΠΑΟΚ άλλαξε ταχύτητα. Άρχισε να αποκτά απόσταση από τους υπόλοιπους που τον καταδιώκουν, ασχέτως αν αυτό ακόμη δεν έχει αποτυπωθεί στη βαθμολογία. Είναι που ακόμη δεν έχουν προκύψει τα παιχνίδια που θα διαμορφώσουν μια άλλη εικόνα, θα είναι κρίσιμες και δύσκολε3ς κόντρες και τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει, ενώ στο ίδιο σημείο, οι αντίπαλοί του μάλλον θα έχουν υποχωρήσει. Θα καταγράψουν απώλειες. Κι αν αυτό δέσει με επιτυχία σε αγώνες- ντέρμπι, μέσα στην Τούμπα, τότε θα βρεθούμε μπροστά σε μια εικόνα που είχαμε να αντικρίσουμε πολύ πολύ καιρό.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Προφανώς όσο φτάνουμε στο τέλος, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι πιο αποτελεσματικός και δεν αφήνει τίποτε να πάει χαμένο. Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία, δεν χαρίζεται. Ακόμη και ποδοσφαιριστές που έχουν αμφισβητηθεί έντονα, όπως ο Κάμπος, δείχνει βελτιωμένος κι αυτό είναι ένα από τα θετικά στηρίγματα της μετάλλαξης του ΠΑΟΚ, της πορείας του με τις νίκες εδώ και αρκετό καιρό.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ, όχι γιατί έχει τον σκόρερ Μάτος, ούτε επειδή ο Κάμπος κι ο Πέλκας τα καταφέρνουν και μας εντυπωσιάζουν, αλλά, επειδή τελικά έχει μειώσει τα λάθη και υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις στην αμυντική του λειτουργία, μαζεύει ενέργεια και ξεκινά από θετική αφετηρία, παιχνίδια που σε άλλες στιγμές είχαν χαλάσει από το ξεκίνημα.

Υπάρχει αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμός, επιθυμία για να κατακτηθεί κάτι που δεν υπάρχει σε αυτή την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Και είναι η ώρα, κάθε επόμενη ώρα και αγωνιστική, που ωριμάζουν οι συνθήκες για να το κατακτήσει, όχι γιατί το δικαιούται ή γιατί θα του το δώσουν κάποιοι που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά, επειδή το αξίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x