Γιώργος Ζαχαριάδης

Πόσο Μπερμπάτοφ είσαι;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τους μεγάλους παίκτες, όπως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που είναι γεννημένοι για μεγάλα παιχνίδια.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Τον τρόμο έσπειρε με τη δήλωσή του ο Μπερμπάτοφ, ότι... επειδή έχει σκοράρει πολλά γκολ, είναι ώρα να σκοράρουν οι υπόλοιποι. Σαν να μου φάνηκε ότι ήθελε να μας πει ότι θα αργήσει να σκοράρει, επειδή ίσως δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση. Ενδεχομένως ο άνθρωπος να έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του, κάτι που θεωρείται λογικό για ποδοσφαιριστή της κλάσης του και επιθυμεί να αποδείξει πόσο... Μπερμπάτοφ εξακολουθεί να είναι πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ευτυχώς που ήρθε το γκολ με τον Ατρόμητο και, ουσιαστικά έκανε restart.

Που να φανταζόταν, ότι μετά από μια τόσο λαμπρή καριέρα, στα ευρωπαϊκά γήπεδα, θα κάνει επανεκκίνηση στο Περιστέρι του Ατρόμητου.
Το γκολ ήρθε να επιβεβαιώσει την άνοδο ενός ποδοσφαιριστή από τον οποίο κανείς δεν περιμένει κάτι λιγότερο από το να ηγηθεί στην φετινή πορεία.

Επιπροσθέτως, το νοιώθω ότι αντιμετώπισε ένα σοβαρό κίνδυνο και δεν αποκλείεται να είναι οριστικό:

Έμπαινε ως αλλαγή και υποτίθεται ότι προκαλούσε πανικό. Προφανώς όλοι επιθυμούσαμε κάτι να βρούμε από τη πενιχρή συμμετοχή του, που περιοριζόταν σε μια-δυο τελικές μετά από αρκετά λεπτά παρουσίας. Κι αυτό δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Γιατί, είναι πολύ απλό, άλλα πράγματα ζητάς από αυτόν τον παικταρά. Όχι να φοβερίζει τον αντίπαλο.

Ο Τούντορ, ίσως επειδή ο Βούλγαρος ανεβαίνει και σκόραρε προχθές, ίσως γιατί γνωρίζει ότι οι μεγάλοι παίκτες έχουν ισχυρό DNA για μεγάλα παιχνίδια, θα τον ξεκινήσει ενδεκάδα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξέρει από μεγάλα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x