Γενικά

Πρόεδρος Εθνικού: «Να φτάσουμε την ομάδα ξανά σε υψηλό επίπεδο αναγνωρισιμότητας»

Ο νέος πρόεδρος του Εθνικού, Δημήτρης Κολοβός, μίλησε για τους στόχους του και τις αλλαγές που ετοιμάζει.

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ο νέος πρόεδρος του Εθνικού από τη Δευτέρα 13/7 και μίλησε στο «Κανάλι Ένα» για την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας του Πειραιά, αλλά για τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Κανάλι Ένα»:
- Για τις πρώτες κινήσεις του: «Έχω ξεκινήσει αμέσως δουλειά, έχω συναντηθεί με τα τμήματα προκειμένου να μιλήσουμε και να τους πω τι ακριβώς θέλω εγώ, αλλά και να μου πουν για τις ανάγκες τους. Σκοπός μου δεν είναι να κάνω ένα πέρασμα σαν ένας πρόεδρος που πέρασε από τον Εθνικό. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Εθνικό σε πρώτη φάση, σε ένα υψηλό επίπεδο αναγνωρισιμότητας. Για πρώτη φορά δημιουργήσαμε γραφείο Τύπου που δεν υπήρχε μέχρι τώρα, αλλά και τμήμα δημοσίων σχέσεων προκειμένου να βγει προς τα έξω ο Εθνικός και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να με γράψει αρνητικά η ιστορία της ομάδας».

- Για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και για κάποιες προτάσεις ανάληψης που υπάρχουν: «Ο χρόνος μας πιέζει και έτσι πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Θα αξιολογηθούν οι δυο αυτές αιτήσεις ενδιαφέροντος, έχω δώσει εντολή μέχρι και αύριο (15/7) γιατί πρέπει να τρέξουν οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, ενώ θα πρέπει να δηλώσουμε και συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Μέχρι αύριο θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε».

- Για τη δημιουργία και άλλων τμημάτων: «Μεγάλος στόχος είναι να δημιουργήσουμε και άλλα τμήματα στην ομάδα. Ο Εθνικός παλαιότερα είχε και αθλήματα όπως η πυγμαχία, ο στίβος και η κωπηλασία. Συζητάμε μάλιστα εδώ και έξι μήνες με άλλα δυο αγωνίσματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τον πάγο, καλλιτεχνικό πατινάζ και χόκεϊ. Σίγουρα ναυαρχίδες της ομάδας είναι το ποδόσφαιρο και το πόλο, όμως ο Εθνικός έχει πετυχημένες χρονιές σε όλα τα άλλα αθλήματα που έχει. Δεν είναι τυχαίο ότι στην κολύμβηση διαθέτει έναν παγκόσμιο πρωταθλητή τον Κριστιάν Γκολομέεφ και όχι μόνο».

- Για τον κόσμο του Εθνικού: «Το καταλαβαίνω ότι είναι απογοητευμένος και στεναχωρημένος για το λόγο ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται στις χαμηλότερες κατηγορίες. Η φετινή χρονιά θα είναι ορόσημο για το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Εγώ μπήκα μπροστά για δυο λόγους για να μην πάει η ομάδα πρωτοδικείο και κατά δεύτερον να φτιάξουμε κάτι καινούργιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x