Γενικά

Πρώτο βήμα για... Τόκιο οι κορυφαίοι της ενόργανης

Δηλώθηκαν οι ομάδες που θα δώσουν το παρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα, που αποτελεί το πρώτο βήμα για τους επόμενους Ολυμπιακούς.

Τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα ανακοίνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 25 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου και αποτελούν το πρώτο βήμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, αφού οι τρεις νικήτριες χώρες κάθε κατηγορίας θα πάρουν την απευθείας πρόκριση, ενώ το top24 της κατάταξης θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει με πλήρεις ομάδες τα ολυμπιακά εισιτήρια στο Παγκόσμιο του 2019.

Στην κατηγορία των ανδρών μπροστάρης, φυσικά, είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ δηλώθηκαν επίσης οι Νίκος Ηλιόπουλος, Βλάσης Μάρας, Αντώνης Τανταλίδης και Γιώργος Χατζηευσταθίου, καθώς και ο Νίκος Κρανίτης ως αναπληρωματικός.

Στην κατηγορία γυναικών την εξάδα για το Κατάρ απαρτίζουν οι Αργυρώ Αφράτη, Βασιλική Μιλλούση, Ευαγγελία Μονοκρούσου, Ιωάννα Ξουλόγη, Βάλια Πλυτά και ως αναπληρωματική η Εβελίνα Μάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x