Αγγλία

Σέζνι: «Να μάθουμε από την ήττα μας»

Μάθημα πρέπει να γίνει η βαριά ήττα της Άρσεναλ από την Λίβερπουλ για τους παίκτες των «κανονιέρηδων» εν όψει και του αυριανού ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο Βόιτσεχ Σέζνι.

Την ανάγκη να διδαχτούν από τα λάθη που οδήγησαν την Άρσεναλ στη βαριά ήττα (5-1) από την Λίβερπουλ εξήγησε ο Βόιτσεχ Σέζνι, μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror».

«Αντιπροσωπεύουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και η ήττα μας δεν είναι αποδεκτή. Αποφασίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να πάμε με μια διαφορετική διάθεση και να καταλάβουμε πως ήταν πολύ περισσότερο από ένα ακόμη παιχνίδι», τόνισε ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων.

Μάλιστα, ο Πολωνός γκολκίπερ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει του αυριανού ματς που έχουν για την εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League: «Θα κρατήσουμε το μάθημα που πήραμε και θα απαντήσουμε στην πρόκληση της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Άρσεναλ που στήριξε την ομάδα στη βαρύτερη ήττα της εδώ και 50 χρόνια.

Επιμέλεια: Πωλίνα Ψαρομηλίγκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x