Business and sports

Η μάχη του Μάντσεστερ

Μία δυνατή μάχη δίνουν δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες με επίκεντρο την πόλη του Μάντσεστερ.

Μετά την ETIHAD χορηγό της Σίτι η οποία εκτός από τις νέες γραμμές που εγκαινίασε από το αεροδρόμιο της πόλης, έκανε μία γενναία χορηγία 20 εκατομμυρίων στον δήμο και παράλληλα θα κατασκευάσει το μεγάλο προπονητικό κέντρο της Σίτι, το ETIHAD Campus, μέρος του οποίου θα παραχωρηθεί στον δήμο, στην πόλη έφθασε και η Emirates που ως γνωστόν είναι χορηγός της Αρσεναλ.

Η Emirates δεν κάνει χτύπημα στο ποδόσφαιρο αλλά στο αμέσως δημοφιλέστερο σπορ στην Βρετανία, το κρίκετ. Άλλωστε, η Emirates είναι και χορηγός του Διεθνούς Συμβουλίου Κρίκετ.

Με την συμφωνία που υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα με την μεγαλύτερη «λέσχη» κρίκετ της Αγγλίας, την Lancashire Country Cricket Club, για την επόμενη δεκαετία και αντί του ποσού των 12 εκατ.€, το λογότυπό της θα εμφανίζεται στις φανέλες της ομάδας και παράλληλα, η Emirates θα δώσει το όνομά της και στο Ολντ Τράφορντ, το γήπεδο της «λέσχης», ένα από τα καλύτερα του είδους. Μπορεί να μην είναι το Ολντ Τράφορντ που όλοι θα ήθελαν αλλά είναι η αμέσως επόμενη καλύτερη κίνηση.

Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x