Κολύμβηση

Πέμπτη θέση με πανελλήνιο ρεκόρ για την Δράκου στον τελικό των 50μ. ύπτιο - Προκρίθηκε σε τελικό ο Σίσκος

Πραγαμτοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό των 50μ ύπτιου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, η Νόρα Δράκου τερμάτισε στην 5η θέση, κάνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 27.84!

Εντυπωσιακή Νόρα Δράκου, έκανε πανελλήνιο ρεκόρ και τερμάτισε στην πέμπτη θέση του τελικού των 50μ ύπτιου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφυγε γρηγορότερα από κάθε αντίπαλό της στην εκκίνηση, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της σε χρόνο 27.84, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε η ίδια από το 2023!

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κλερ Κουρζάν από τις ΗΠΑ, η οποία τερμάτισε σε χρόνο 27.43, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Ιόνα Άντσερσον (Αυστραλία) και Ίνγκριντ Βιλμ (Καναδάς).





Ο Απόστολος Σίσκος προκρίθηκε στον τελικό των 200μ πρόσθιο, τερματίζοντας τέταρτος στη σειρά του και έχοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο των ημιτελικών. Μάλιστα, τερμάτισε πολύ κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ (1.56.64) που έκανε το πρωί, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του σε 1.56.82.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x