Πόλο

Βουγιασίνοβιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι της Βουλιαγμένης»

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης θεωρεί πως η ομάδα του έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση στον προημιτελικό του Final 8 του Champions League.

Η Βουλιαγμένη έκανε νέα υπέρβαση φτάνοντας στα ημιτελικά του Final 8 στο Champions League, χάρη στο θρίαμβο 11-10 επί της Μπρέσια, στον προημιτελικό του τελικού τουρνουά στο Βελιγράδι.

«Σήμερα οι νεαροί παίκτες μας έδειξαν τις δυνατότητές τους. Αυτή τη χρονιά παίξαμε 6-7 πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον μεγάλων ομάδων, όπου δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο για τέσσερα οκτάλεπτα. Τώρα, στο πιο σημαντικό ματς, τα κατάφεραν και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη», δήλωσε περιχαρής ο προπονητής του ΝΟΒ, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, και με την άποψή του συμφώνησε και ο αντίπαλος τεχνικός, Σάντρο Μπόβο, που αναγνώρισε τη δίκαιη νίκη της ελληνικής ομάδας.

«Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας σήμερα, που είχε τη μεγαλύτερη σημασία. Γνωρίζαμε ότι ήταν οι νικητές του ομίλου τους και, προκειμένου να τους νικήσουμε, έπρεπε να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας», επισήμανε στο ίδιο μήκος κύματος ο Δημήτρης Νικολαϊδης.

Ο διεθνής φουνταριστός, που πραγματοποίησε πολύ μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην παλιά του ομάδα, αναφέρθηκε και στην ημίωρη διακοπή του αγώνα στο ημίχρονο, λόγω βροχής: «Δεν ξέρω, δεν μας βοήθησε, αλλά δεν μας έβλαψε κιόλας. Δεν ήμασταν καλοί στην τρίτη περίοδο, αλλά βρήκαμε το κατάλληλο κίνητρο και παίξαμε καλά ως ομάδα».

Ο Στάθης Καλογερόπουλος με τη σειρά του τόνισε: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά και συγκεντρωμένα. Ξέραμε ποιοι είναι, τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους. Επαιξαν καλό, μοντέρνο και γρήγορο πόλο, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, ακολουθησαμε την τακτική που είχαμε συμφωνήσει πριν το ματς και πετύχαμε. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς, τώρα χρειαζόμαστε λίγο ξεκούραση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x