NBA

Στο στόχαστρο των Γκρίζλις οι Ντενγκ, Γκριν

Τον Λουόλ Ντενγκ ή τον Τζεφ Γκριν θέλουν να αποκτήσουν οι Μέμφις Γκρίζλις για να ανεβάσουν την ποιότητα της περιφερειακής γραμμής και να διεκδικήσουν με καλύτερους όρους τον τίτλο του πρωταθλητή.

Την ενίσχυσή τους στην περιφερειακή γραμμή επιδιώκουν οι Μέμφις Γκρίζλις για να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους, ώστε να φτάσουν στην κορυφή της πολύ απαιτητικής Δυτικής Περιφέρειας και έχουν ήδη εντοπίσει τους στόχους τους για να το επιτύχουν. Πρόκειται για τον Λουόλ Ντενγκ των Μαϊάμι Χιτ και τον Τζεφ Γκριν των Μπόστον Σέλτικς και ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τις διοίκησεις των ομάδων έχουν ξεκινήσει.

Τα ανταλλάγματα που προτίθενται να δώσουν οι «Αρκούδες» είναι ο Ταισόν Πρινς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και μελλοντικές επιλογές στο ντραφτ.

Για την ώρα είναι ασαφές, αν οι Χιτ είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν το 30χρονο Σουδανό φόργουορντ, καθώς αποσκοπούν στην παραμονή τους στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ και να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο έχοντας ήδη στο ρόστερ τους σπουδαίους Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος.

Ωστόσο ο Τζεφ Γκριν θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «Κέλτες» μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου που είναι η προθεσμία για τις ανταλλαγές παικτών στο ΝΒΑ. Οι Σέλτικς δεν έχουν μεγάλες βλέψεις για τη φετινή σεζόν όπως φάνηκε και από την απόφασή τους να στείλουν στους Ντάλας Μάβερικς τον καλύτερο τους παίκτη, Ραζόν Ρόντο, και ουσιαστικά έχουν βγάλει στο σφυρί όλους τους έμπειρους παίκτες της ομάδας, ώστε να κερδίσουν κάποια επιπλέον επιλογή στο ντραφτ.


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x