Euroleague

Συγχαρητήρια από Πανελευσινιακό και Κολοσσό

Πανελευσινιακός και Κολοσσός έδωσαν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Δέκτης συγχαρητηρίων από τον Πανελευσινιακό και τον Κολοσσό Ρόδου έγινε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός συγχαίρει την ομάδα του Ολυμπιακού για την πανάξια κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται αναμφίβολα για μια ιστορική επιτυχία την οποία είχε ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός και το ελληνικό μπάσκετ. Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε το προπονητή κ. Μπαρτζώκα ,ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτάει το βαρύτιμο τρόπαιο. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε την άξια εκπροσώπηση της ελληνικής διαιτησίας από τον κ. Κορομηλά».

«Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός συγχαίρει θερμά την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα (διοίκηση, παίκτες, προπονητικό επιτελείο) για την τεράστια επιτυχία. Σηκώσατε και πάλι ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά, συγκέντρωση στο στόχο και πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε αυτό που ορισμένες φορές μοιάζει αδύνατο. Όλα τα μέλη της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός συγχαίρουν θερμά την οικογένεια του Ολυμπιακού, η οποία σε δύσκολες εποχές για την χώρα μας, μας έδωσε χαρά, μας συγκίνησε και μας έκανε υπερήφανους ξανά σαν Έλληνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x