Επικαιρότητα

Συνεχίζεται το σαφάρι επί πληρωμή

Ένας από τους μεγαλύτερους ελέφαντες της Ζιμπάμπουε δολοφονήθηκε από Γερμανό κυνηγό ο οποίος πλήρωσε 55.000 ευρώ για… την εμπειρία.

Μετά τον Αμερικανό οδοντίατρο που έδωσε σχεδόν 50.000 ευρώ για να σκοτώσει τον Σισέλ, το λιοντάρι-σύμβολο της Ζιμπάμπουε, βρέθηκε κι άλλο κυνηγετικό «ταλέντο».

Ένας Γερμανός κυνηγός (το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τους υπεύθυνους οργάνωσης κυνηγιού) εξόντωσε έναν από τους μεγαλύτερους ελέφαντες της περιοχής, ηλικίας περίπου 50 ετών και φωτογραφίζεται μαζί με τον βοηθό του, εμφανώς υπερήφανος για το κατόρθωμά του.

Μέλη οργανώσεων για την προστασία των ζώων μιλούν για την απώλεια ενός εντυπωσιακού ζώου του οποίου η ταυτότητα όμως παραμένει άγνωστη καθώς δεν είχε εμφανιστεί ξανά έως τότε στην περιοχή.

Ο θριαμβευτής εικονιζόμενος, ταξίδεψε στην Ζιμπάμπουε για ένα σαφάρι 21 ημερών προκειμένου να πετύχει την Μεγάλη Πεντάδα, δηλαδή την εξόντωση ενός ελέφαντα, μιας λεοπάρδαλης, ενός λιονταριού, ενός βουβαλιού και ενός ρινόκερου.

Η δολοφονία του ζώου πανηγυρίστηκε δεόντως από τα διάφορα φόρουμ κυνηγών τα οποία ανέφεραν πως πρόκειται για τον μεγαλύτερο ελέφαντα που εξοντώθηκε τα τελευταία 30 χρόνια.

Επιμέλεια: Μαρία Ζαφειράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x