Γιώργος Ζαχαριάδης

Θα την πληρώσει ο Στανόγιεβιτς, που φταίει λιγότερο

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το πού φταίει ο Στανόγιεβιτς, για το αν έχει σημασία το 1-1 του Κιέβου, για τις ελλείψεις που φωνάζουν δυνατά…

Στο πεδίο ευθύνης του Στανόγιεβιτς για την εμφάνιση στο Κίεβο, δεν θα βρούμε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.


Ο άνθρωπος φωνάζει εδώ και πολύ καιρό για παίκτες που θα διαμορφώσουν άλλο ΠΑΟΚ, ειδικά σε ορισμένα σημεία του βασικού κορμού. Θέλει να γίνει πιο λειτουργικός και αποτελεσματικός. Όχι να περιμένει ό,τι… βρέξει ας κατεβάσει μια μπούκα του Μακ κι άλλη μία του Ενρίκε. Τέλος πάντων και μια σέντρα για το κεφάλι του Πρίγιοβιτς.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Και τι καλύτερο βλέπουμε από την προηγούμενη χρονιά; Και το σημαντικότερο σε τι καλύτερο προσδοκούμε για το τέλος της επόμενης περιόδου;

Ας το αφήσουμε όλο αυτό στην άκρη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι το ζητούμενο και δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Αυτό είναι όλο το ζουμί κι αν τελικά με αντίπαλο την Ολιμπίκ, δεν τα πήγε καθόλου καλά, είναι απλά ένα 90λεπτο και τίποτε περισσότερο. Πιστεύω ότι ακόμη κι αν έμενε το 1-0, δεν θα υπήρχε πρόβλημα στη ρεβάνς.

Το θέμα είναι πόσο εύκολα και πειστικά μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις μέλλον και μάλιστα λαμπρό, σε Ευρώπη και Ελλάδα. Και κυρίως στην Ελλάδα, διότι στην Ευρώπη είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να φτάσεις παραπάνω από τους ομίλους ή το πολύ πολύ και σε ένα ακόμη γύρο με διπλό αγώνα για το Φεβρουάριο.

Ο Στανόγιεβιτς είναι υπεύθυνος διότι δεν έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα, υπάρχει μεν μια λογική με τα γρήγορα άκρα, αλλά, τι να την κάνεις αφού η… άτρακτος είναι λειψή και έχει ποδοσφαιριστές που μοιάζουν αόρατοι. Κάνει πολύ ώρα να τους αναφέρει ο σχολιαστής…

Λείπει ο παίκτης που θα έχει τη μπάλα και θα είναι υπεύθυνος για το… κακό που θα προκαλέσει ο ΠΑΟΚ από την εκκίνηση της επιθετικής προσπάθειας. Είναι κι ο Μακ που δεν έχει πάρει μπρος, αλλά, κάποια στιγμή θα το βρει. Τι να περιμένεις παραπάνω από τον Κάμπος, από αυτό, δηλαδή, που έδειξε και πέρσι. Μετρημένος.

Ίσως, λοιπόν, ο «στρατηγός» στο κέντρο να τους ενεργοποιήσει όλους, να τους σε μια τάξη κι όλα τα γίνουν πιο εύκολα.

«Τα ανησυχητικά σημάδια και άλλα τέτοια… Και γλίτωσε από την Ολιμπίκ και ευτυχώς που έβαλε ένα γκολ…».

Τέτοια λένε και γράφουν, αλλά, η ουσία είναι αλλού: Και στις μεταγραφές και στους ανθρώπους που εμπλέκονται και είναι ένα σωρό. Έχει ο Ιβαν το επιτελείο του, έχει ο Μίχελ τα… δικά του, ο Στανόγιεβιτς μάλλον δεν λέει πολλά.

Τι γίνεται;

Αποφασίζουν καμιά 15αριά για να γίνει μια επιλογή. Καθυστέρηση επιζήμια. Ο ΠΑΟΚ φθείρεται με εμφανίσεις σαν την χθεσινή. Το έχουμε δει το έργο…
Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει αποτέλεσμα σαν αυτό του Ολυμπιακού, θα ήταν όλοι πιο ήρεμοι και μετρημένοι. Θα φώναζαν λιγότερο.

Ας πούμε ότι είναι καλό που ο αγώνας στο Κίεβο ήταν τελικά μια συνέχεια των φιλικών και μιας ανησυχητικής εικόνας που έβγαλε ο ΠΑΟΚ.
Μια, δύο ή τρεις μεταγραφές για να αλλάξει η ομάδα, διότι ακόμη δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως.

Και δεν θα περίμενε κανείς νοήμων τον προβληματικό αγώνα του Κιέβου για να διαπιστώσει την άμεση ανάγκη να αποκτηθούν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν άμεσα την απάντηση στο ερώτημα αν ο ΠΑΟΚ πάει για το πρωτάθλημα. Με αυτή την ομάδα που έχει τώρα πάει για την δεύτερο-τρίτη θέση.
Τα γνωστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x