Γιώργος Ζαχαριάδης

Τι κρίμα που έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το μεγάλο φετινό… κρίμα, για το πρωτάθλημα που χάνεται και τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να κτίσει ομάδα πρωταθλητισμού με προσωπικότητες.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Μετά από την απρόσμενη για τον Ολυμπιακό εξέλιξη, με την περιπέτεια που τον φέρνει κοντά στους… κοινούς θνητούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και νοιώθει την απειλή να έρχεται κατά πάνω του, τελικά υπάρχουν σοβαροί λόγοι, πιο σοβαροί από κάθε άλλη χρονιά, για να τα βάλουμε την τύχη.

Με την άτιμη τη μοίρα μας, που φταίει και χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία. Ξέρετε… Να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Και τι έφταιξε τελικά; Ότι οι μεταγραφές που έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι, έγιναν τον Ιανουάριο; Μήπως επειδή ο Σαββίδης κι ο Ίβιτς εμπιστευθηκαν τον Αθανασιάδη που έμεινε και τον Τζαβέλλα που έφυγε και δεν εισέπραξαν τίποτε σπουδαίο; Μήπως επειδή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ένας μπακ;

Ε, όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο; Δεν παίζει ρόλο που χάθηκε έδαφος από τον πρώτο γύρο και βρέθηκε στην ενδέκατη θέση;

Όλα έχουν συμβάλλει για να χαθεί η ευκαιρία και τελικά να βρισκόμαστε στον ίδιο παρονομαστή.

Εντάξει, λοιπόν… Υπάρχουν ακόμη μικρές ελπίδες, αν και δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα αλλάξει τόσο εντυπωσιακά σε ό,τι έχει απομείνει στο πρωτάθλημα για να γίνει η ανατροπή. Κοιτάξτε που παίζει ο Ολυμπιακός και πέστε μου πόσο πείθει ο ΠΑΟΚ ότι δεν θα αφήσει άλλους βαθμούς για να πετύχει το απαραίτητο στη συγκομιδή βαθμών ή ακόμη και το απόλυτο.

Και να σας πω κάτι ακόμη: Υπάρχει ένα κενό στην ομάδα, δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που γνωρίζουν και αντέχουν τον πρωταθλητισμό. Δεν είναι αρκετοί για να κτίσεις πρωταθλητισμό. Χρειάζονται οι κατάλληλοι και πολύ περισσότεροι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x