Λίγες ημέρες έμειναν για να γεμίσουν τα νερά του Αργοσαρωνικού με κλασικά σκάφη αλλά και παραδοσιακές λέμβους που θα πάρουν μέρος στο Spetses Classic Yacht Regatta 2018 (SCYR).

Ο διεθνής αγώνας Κλασικών και Παραδοσιακών Σκαφών, διεξάγεται για 8η συνεχή χρονιά στο υπέροχο νησί των Σπετσών, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies ενώ παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μοναδικές διαδραστικές εκδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που διεξήχθη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR κ. Νώντας Λαμπαδάριος, δήλωσε: «Μετά από 7 χρόνια αδιάλειπτης ανάπτυξης, ο πήχης των προσδοκιών για το Spetses Classic Yacht Regatta έχει ανέβει πολύ ψηλά. Εμείς, ως οργανωτική επιτροπή, είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις απαιτήσεις και προκλήσεις και να διοργανώσουμε τον καλύτερο αγώνα, παραμένοντας, πάντα, πιστοί στις αξίες του Ν.Ο.Ε. και υπηρετώντας το όραμά του με συνέχεια και συνέπεια».

inner