Γιώργος Ζαχαριάδης

Το κανάλι του Ιβάν, το προεδριλίκι και ένας τίτλος

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη,τον καναλάρχη & πόσο θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ αν τελικά λειτουργήσει άμεσα ως ηγέτης της ΠΑΕ,με έγκαιρες αποφάσεις και με κατεύθυνση έναν τίτλο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Το ενδεχόμενο (μέχρι και βεβαιότητα) για την προεδρεία Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δημιουργεί την υπόνοια, ότι έχει προκύψει και σοβαρός λόγος και αιτία. Για να αυτοδιορισθεί πρόεδρος στην εταιρία ιδιοκτησίας του, δεν θα ήταν δύσκολο να συμβεί από την πρώτη μέρα στην Τούμπα, αλλά, φαίνεται ότι δεν ήταν όσο ωφέλιμο δείχνει τώρα.

Επίσης, είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε κατά πόσο η διάθεσή του συνδέεται με τις τηλεοπτικές άδειες και την προσπάθειά του να εξασφαλίσει θέση στο τηλεοπτικό τοπίο. Αν δηλαδή, η προεδρεία του στον ΠΑΟΚ, κουμπώνει και εξυπηρετεί την διεκδίκησή του για να βρεθεί με κανάλι και ο ίδιος να γίνει και πρόεδρος και καναλάρχης.

Μπορεί τελικά να μην υπάρχει καμία απολύτως σύνδεση. Χωρίς να μας πείθει ότι τελικά συμβαίνει... Είμαστε υποχρεωμένοι να το εξετάσουμε στο πλαίσιο μιας νέας επικοινωνιακής πολιτικής από τη στιγμή που αποκτά ακόμη περισσότερες... αρμοδιότητες και αυξάνει εντυπωσιακά την παρουσία του σε ελληνικό περιβάλλον.

Διότι με το κανάλι θα είναι παρών καθημερινά εντός της ελληνικής επικράτειας, ακόμη κι αν τρώει και κοιμάται στο παλάτι του, στο Ροστόφ.

Από την άλλη, η θέση του προέδρου για τον Ιβάν, δεν είναι κάτι διαφορετικό αν δεν είναι παρών σε όλες τις διαδικασίες (ή στις περισσότερες) για την ομάδα του και δεν πάψει να ασχολείται εξ αποστάσεως, όπως κάνει με πολλές από τις επιχειρήσεις του, καθότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται παντού και ταυτόχρονα, δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας τις πιο κρίσιμες αποφάσεις.

Είναι ένα θέμα που απασχόλησε από νωρίς στην Τούμπα, αλλά, αποσύρθηκε όσο περνούσαν τα χρόνια, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αποσυρθεί και ορισμένα από τα προβλήματα της ομάδας, όπως για παράδειγμα, κάτι που έχουμε ζήσει αρκετά έντονα, να καθυστερούν αποφάσεις για προπονητές και ποδοσφαιριστές, που θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί άμεσα. Για το καλό της ομάδας...

Φαίνεται ότι αυτός ο περιβόητος σχεδιασμός κάπου βρήκε να ακουμπήσει από τη στιγμή που τον έτρεξε ο Λούμπος Μίχελ, το θέμα είναι να αποδώσει. Κι αν όχι αυτή τη φορά, μια από τις επόμενες και όσο το δυνατόν με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ειδικά φέτος, ένας πρόεδρος που θα επενδύσει στον ΠΑΟΚ με τις ικανότητές του, τις ηγετικές και τις οικονομικές, είναι τόσο κρίσιμο όσο και η κατάκτηση ενός τίτλου. Όχι φέτος, του χρόνου... Πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x