Γιώργος Ζαχαριάδης

Το καθαρό ποδόσφαιρο, ο Σαββίδης και οι αποδείξεις

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sportfm.gr για ποιο σκοπό θα πρέπει να υπερασπίζεται το καθαρό ποδόσφαιρο και για την επόμενη μέρα, αν βέβαια ολοκληρωθεί ποτέ η κάθαρση.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Μου φαίνεται πολύ περίεργο όταν συζητούμε για ένα αρραγές μέτωπο με τον Σαββίδη δίπλα σε ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ερμηνείες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν χρειάζεται κανείς να είναι πτυχιούχος κβαντικής για να το αντιληφθεί.

Μπορεί να είναι ο κοινός τόπος ένα καθαρό ποδόσφαιρο, αλλά κανείς τους δεν φαίνεται να είναι οριστικά έτοιμος για φτιάξει κάτι καινούργιο. Γι' αυτό, άλλωστε, η πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων όταν ακούν για κάθαρση από τη μια, σκέφτονται ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων, που σήμερα κάνουν κουμάντο στο γνωστό παρασκήνιο.

Γι' αυτό, λοιπόν, όταν ο Σαββίδης θα μιλά για την κάθαρση, θα πρέπει προηγουμένως να έχει αποδείξει εμπράκτως ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει αποστάσεις και να μην αρπάξει ένα κομμάτι από την πίτα που θα ξαναμοιραστεί. Θα δείξει ότι είναι έτοιμος να κάνει υποχωρήσεις και ενδεχομένως θα γίνει παράδειγμα που θα επικροτηθεί από όλους μας.

Θα ήταν πολύ πιο πειστικός για όσα γκαρίζει σήμερα και δεν έχει άδικο, σχετικά με το ποδόσφαιρο της ανισονομίας, αν τυχόν διαμαρτυρόταν όταν ο Τζαβέλλας κέρδιζε ένα πέναλτι-μαϊμού και δήλωνε ότι δεν το χρειάζεται κανείς κάτι τέτοιο, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε και το ποδόσφαιρο που υπερασπίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x