Γιώργος Ζαχαριάδης

Το λάθος, ο Ίβιτς και η μονιμότητα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το λάθος του Ιβάν Σαββίδη με το εξώδικο και τον Ίβιτς, τον οποίο θα πρέπει να εμπιστευθούν για μόνιμο προπονητή.

Αν λέγεται Ίβιτς, καλά θα κάνει ο Σαββίδης ή ο Μίχελ, όποιος τέλος πάντων πάρει μια κρίσιμη απόφαση και ενδεχομένως την πιο σωστή των τελευταίων ετών, να του δώσει από τώρα το χρίσμα και να τον διευκολύνει για να φτιάξει ομάδα. Να παραμερίσει τους φετινούς στόχους και δεν με νοιάζει αν θα βγει στην Ευρώπη.

Να επενδύσει στο μέλλον μιας πραγματικής ομάδας κι όχι αυτής που… παριστάνει τον ΠΑΟΚ και γι αυτό, ο πρώτος υπεύθυνος είναι το αφεντικό του.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

zahariadis@hotmail.com

Ανοίγω μικρή παρένθεση και ρωτώ: Ποιος είναι τελικά ο κερδισμένος από την… απειλή για ένδικα μέσα σε βάρος όσων χρησιμοποιούν όρους σαν το «φιλοξενούμενος» κι άλλα αντίστοιχα, για το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη;

Μα φυσικά όσοι ξεκίνησαν αυτή την ιστορία. Σήμερα θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους. Θα πρέπει να χαίρονται που ενοχλήθηκε τόσο πολύ ο Σαββίδης που όποτε θέλει αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για πόλεμο κι όποτε θέλει νομίζει ότι μπορεί να τους τραβά το αυτί, λες και αυτοί θα συμμορφωθούν.

Προφανώς να μην καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Προφανώς να απαντήσει. Με τον τρόπο που γνωρίζει, όταν χειρίζεται εύστοχα τη γλώσσα και δίνει απαντήσεις όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη. Δεν απαντά με μηνύσεις στον πόλεμο που μετέχει. Δεν είναι τέτοιος πόλεμος ο επικοινωνιακός. Είναι πολύ διαφορετικός.

Καταλαβαίνω ότι τα κενά που υπάρχουν δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο είναι τόσο μεγάλα που νοιώθει μόνος του σε κρίσιμες στιγμές και κανείς δεν τον βοηθά για να καταλάβει που βρίσκεται και τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να αποφύγει τα μεγάλα ή μικρότερα λάθη.

Κλείνω την παρένθεση και επιστρέφω στον Βλάνταν Ίβιτς. Μην τον δοκιμάζεται. Θεωρήστε ότι πρόκειται για μια λογική επιλογή, αφού ο προπονητής της Κ20 προβιβάζεται και είναι καιρός να κάνουν χώρο για αυτόν και να τον εμπιστευτούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x