Κώστας Νικολακόπουλος

Το ναυάγιο με Μπενφίκα και το πάρε δώσε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για Μπενφίκα-Καρνέζη, αλλά και τις μεταγραφές και πωλήσεις της φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ.

• Ψάχνοντας περί Μπενφίκα και Σάμαρη (καίγεται η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας να τον πάρει, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο), έμαθα περί Μπενφίκα και Καρνέζη!

• Ναυάγησε λοιπόν οριστικά η μεταγραφή του γκολκίπερ της εθνικής Ελλάδας στους Λουζιτανούς. Ήταν να πάει με δανεισμό ενός έτους από την Ουντινέζε, με οψιόν αγοράς. Αλλά οι δύο πλευρές τελικά δεν τα βρήκαν κι ο Καρνέζης συνεχίζει στην Ουντινέζε και… βλέποντας και κάνοντας μέχρι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, όπου όλα είναι ανοικτά.

• Παρεμπιπτόντως, κι επειδή μιλάμε αυτό τον καιρό για μεταγραφές και πωλήσεις στην Ελλάδα, ας ρίξουμε μία ματιά στο πάρε δώσε της Μπενφίκα, που πέρσι έπαιξε τελικό Γιουρόπα Λιγκ.

• Οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας, που το Γενάρη είχαν πωλήσει τον Μάτιτς στην Τσέλσι, έδωσαν τώρα άλλα τρία βασικά στελέχη τους: και τον Μάρκοβιτς στη Λίβερπουλ, τον Γκαράι στη Ζενίτ και τον Καρντόζο στην Τραμπζονσπόρ.

• Και πήραν κάποιους Πορτογάλους και Βραζιλιάνους από μικρομεσαίες ομάδες, ένα Αργεντίνο της Εστουντιάντες, ένα 19χρονο Πολωνό και τον ελεύθερο από τη Μάλαγα Ελισέου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x