Europa League

Το πάρε-δώσε των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Τη μεταγραφική ενίσχυση αλλά και το τι έκαναν στους πρώτους αγώνες της σεζόν οι αντίπαλοι του στους ομίλους του Europa League, αναλύει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στη φάση των «32» του Europa League είναι ένας από τους πιο βασικούς στόχους των «ασπρόμαυρων» για την φετινή σεζόν.

Το έδαφος για τους Θεσσαλονικείς, με αντιπάλους την Φιορεντίνα, την Γκινγκάμπ και την Μινσκ, μπορεί να θεωρηθεί πρόσφορο.

Πλέον οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά για να αναλύσουν τους αντιπάλους τους και η ΠΑΕ έκανε γνωστά στην επίσημη ιστοσελίδα της τα πρώτα της συμπεράσματα.

Κράτησαν τα «αστέρια» τους οι Ιταλοί

Η Φιορεντίνα θεωρείται το φαβορί του ομίλου με τους Ιταλούς να κρατούν ένα βασικό κορμό στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά κυρίως τα μεγάλα τους «αστέρια» όπως τον Κουαδράδο που έφτασε πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα. Από την ομάδα έφυγαν οι: Μάσιμο Αμπροσίνι, Μάρβιν Κόμπερ, Ματία Κασάνι, Ράιντερ Μάτος, Άντε Ρέμπιτς, Κένεθ Ζόχορι, Ματίας Βετσίνο.

Από κει πέρα, οι «βιόλα» έκαναν καλές μεταγραφικές κινήσεις χωρίς να σπαταλήσουν πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα, πήραν τους: Μάρκο Μαρίν (δανεικός από Τσέλσι), Τσιπριάν Ταταρουσάνου (Στεάουα Βουκ.), Οκτάβιο (δανεικός από Μποταφόγκο), Χοσέ Μπασάντα (Μοντερέι), Τζος Μπριλάντε (Νιούκαστλ Τζετς), Ρικάρντο Μπάκαντουρ (Ριέκα), Τζάσμιν Κούρτιτς (Σασουόλο), Μίκα Ρίτσαρντς (δανεικός από Μάντσεστερ Σίτι), Μίλαν Μπάντελι (Αμβούργο).

Η Φιορεντίνα στην πρώτη αγωνιστική της Serie Α αντιμετώπισε την Ρόμα, από την οποία ηττήθηκε με 2-0.

Η σύνθεση της: Νέτο, Τόμοβιτς, Αλόνσο, Σάβιτς, Ροντρίγκεζ, Βάργκας (72? Ακουιλάνι), Βαλέρο, Πιζάρο, Μπριλάντε (35? Ίλισιτς), Γκόμεζ, Μπαμπακάρ (63? Χοακίν).

Ήρθε Γιαταμπαρέ… έφυγε Γιαταμπαρέ

Η Γκινγκάμπ έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Από τους Κυπελλούχους Γαλλίας έφυγαν οι: Μανά Ντεμπελέ, Τζόναθαν Μάρτενς-Περέιρα, Φατί Ατίκ, Στέβεν Λάντιλ, Πολ Μπαμπιλόνι, Γκι Ασέμπε, Γκρέγκορι Τσέρνταν, Ζουλιάν Μπεγκ, Τιεσορό Κεϊτά.

Εφόσον έφυγαν αρκετοί… ήρθαν και άλλοι τόσοι, με τον Σαμπού Γιαταμπαρέ του Ολυμπιακού να ξεχωρίζει. Οι Σαμπού Γιαταμπαρέ (δανεικός από Ολυμπιακό), Σιλβέν Μαρβό (Νιούκαστλ), Ζέρεμι Πιέ (δαν. Νις), Ρόνι Σβαρτς-Νίλσεν (Ράντερς), Λαρς Γιάκομπσεν (Κοπεγχάγη), Μαξίμ Μπακά (Λοριάν), Γιόνας Λεσλ (Μίντιλαντ), Ζουλιάν Καρντί (Αρλ-Αβινιόν), Μπενζαμίν Ανγκουά (Βαλενσιέν), ήταν τα μεταγραφικά της αποκτήματα.

Την περασμένη Κυριακή γνώρισαν πολύ βαριά ήττα από την Λοριάν, με ην σύνθεση της Γκινγκάμπ να είναι οι: Σαμασά, Μπακά, Λεμέτρ, Σορμπόν, Κερμπράτ, Ζιρές (65? Ντουνιαμά), Ντιαλό, Ματίς, Μποβέ (70΄Μαντάν), Μαρβό (80΄Σβαρτς), Γιαταμπαρέ

Δεν τους άγγιξε το… καλοκαίρι

Στην Λευκορωσία όχι η μεταγραφική περίοδος ήρθε και πέρασε σα να μην υπήρξε… ποτέ. Η Μινσκ δεν έκανε καμία μεταγραφή, απλώς αποδέσμευσε τους Ντμίτρι Γκουσένκο και Βλαντιμίρ Χβατσίνσκι.

Στο πρωτάθλημα της χώρας τους βρίσκονται ήδη στην 22η αγωνιστική, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ το περασμένο σαββατοκύριακο να επικρατεί της Ναφτάν με 2-0 και να μένει μια ανάσα πίσω, από την πρώτη του βαθμολογικού Μπάτε Μπορίσοφ.

Η σύνθεση τηςΜινσκ: Γκούτορ, Βορόνκοφ (60΄Ρασάντκιν), Βερετίλο, Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Νίκολιτς, Κάρποβιτς, Μπανγκουρά, Αντάμοβιτς (73? Φιγκουερέδο), Στάσεβιτς, Ουντότζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x