Ποιοι Είμαστε

Ο ΣΠΟΡ FM ΣΤΟ INTERNET


Ενημερωτικό Τμήμα


ΣΠΟΡ FM 94,6
Δαβάκη 58, Καλλιθέα Τ.Κ. 17672
Τηλ.: 210 95.79.283-5, Fax: 210 95.78.992


Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας από τις αρχές του 1998, δημιουργήθηκε στο Internet η νέα διαδικτυακή διεύθυνση www.sport-fm.gr

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να «ακούγεται» και να «φαίνεται» ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στην επαρχία και στο εξωτερικό.

Όπως φανερώνουν τα στοιχεία περίπου 180.000 χρήστες επισκέπτονται καθημερινά αυτό το site. Από τις επισκέψεις που γίνονται εκτός Ελλάδας οι περισσότερες είναι από Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και ΗΠΑ. Σημαντικό ποσοστό τους προέρχεται από ξένα Πανεπιστήμια και Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουν σ' αυτά.

Η ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM 94,6 έχει μετατραπεί σε μία τράπεζα πληροφοριών για αθλητικά θέματα και όχι μόνο. Οι επισκέπτες παίρνουν χρήσιμες χρηστικές πληροφορίες και έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, να συνομιλούν μεταξύ τους, να σχολιάζουν, να κλείνουν συναντήσεις, να ταξιδεύουν κλπ., έτσι που δικαιωματικά υποστηρίζουμε ότι το site αποτελεί βήμα επικοινωνίας.

Τέλος αρκετοί ομογενειακοί ραδιοσταθμοί συνδέονται μαζί μας και αναμεταδίδουν με τον τρόπο αυτό σημαντικούς αγώνες, ενημερώνοντας τους απόδημους ακροατές.

Επίσης ο ΣΠΟΡ FM 94,6 προχώρησε στη δορυφορική αναμετάδοση του προγράμματός του για τους Έλληνες της διασποράς, που δε χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, αλλά διαθέτουν σχετική τεχνική δυνατότητα λήψης.

close menu
x